Je to pozitivní ovu test?
Nikdy jsem takhle jasnou druhou carku na ovu nemela a podle digiovu ovulace byla, jsem ted v 20tt. Papirkovy testy nejsou tak dobre jako digi
Já jsem při ovulaci vždy měla testovací silnější než kontrolní (nakupovala jsem na ebay). Tohle pozitivní není, ale zkusila bych večer i ráno zopakovat, je možné, že se blíží. To je první test, nebo už máš nějaké předtím? Kdyby pár dnů dopředu byla jen slabá čárka, tak by se o blížící ovulaci dalo uvažovat.
@pro89 může být
Pozitivní není, ale chytit úplně 100% pozitivní test je pro někoho úplný hon za větrnými mlýny 😁 já měla ještě méně vybarvenou čárku a to jsem ho dělala 4x denně 😁 no a mám doma miminko, takže tak...
Holky prosím poraďte :
Minuly cyklus 36 dni podle ultra ovu 24 dc , lutealka 12 dni , tento cyklus jsem poprvni pila kontryhel čaj jeden šálek denne po dobu deseti dni ,
ve čtvrtek 22 dc 12-15 folikul a podle ultraz doktor nedokázal odhadnout kdy přijde ovu ale ze máme mít sex každý den o víkendu a 27-28 den jsem dostala MS 😞 tak mi prosím řeknete kdy ovu proběhla ? Zmatená jsem , když doktor říkal ze se to tam chystá ze to tam je ale přesně který den nedokázal určit 😞 dekuji za odpovědi
Ovulacni test

@pro89 podle meho navodu (Pepino), takhle pozitivni ovu test nevypada. Ale nektera v nejake diskusi tvrdila, ze prokazatelne ovulovala, ma z toho nejake deti, ale pozitivnejsi ovulacni test nez je toto nikdy nemela.