icon

Je toto pozitivní ovulační test?

jirinkavavruskova
28. čer 2017

Dobrý den maminky,chtěla bych se zeptat a poprosit o radu jestli je toto pozitivní ovulacni test? Testují 1 měsíc a vůbec se v tom nevyznam. Snažíme se o miminko a snažím se vsemy způsoby tomu nějak pomoci. Moc vám děkuji 🙂

Je toto pozitivní ovulační test?Je toto pozitivní ovulační test?
xmele004
28. čer 2017

Mozna me holky opravi, ale ja myslim, ze neni....musi byt pry minimalne stejne silna jako ta prvni carka. :(

jirinkavavruskova
autor
28. čer 2017

Ona ve skutečnosti je o něco tmavší. Takže mám stále testovat dokud čárka nebude stejně silná? Jestli to dobře chápu děkuji

hani007
28. čer 2017

Ja bych na to dneska vlitla a uvidis zitra. Kdyz bude carka silnejsi tak bych si dala jeste druhy kolo 😅 Popravde silnejsu muze byt za pul hodiny nebo az za dva dny. To se ale za ty testy nedoplatis.

jaja01k
28. čer 2017

Z jednoho testu se nic moc nepozna. Chce to testovat vic dni po sobe a porovnat, jak carka sili nebo slabne. U me treba takovahle carka znamenala potitivni test, ale nekdo zase muze mit takovouhle carku cely cyklus a pri ovulaci jeste silnejsi.

jirinkavavruskova
autor
28. čer 2017

@hani007 určité to zkusime dnes 😀 zítra skusim udělat další test

hondice
13. říj 2017

Já jsem na to podobně. Testují první měsíc. 12.den Pregnyl a takové mám výsledky. Asi ty ovulační testy chápu špatně 🙄

hondice
13. říj 2017
amona
16. zář 2018

Co myslíte? Není to moc slabé na ovulaci?