Jeden den krásný duch v limitu, za dva dny nic ...Stalo se někomu?
Ahoj snazilky, stalo se nekomu? Ten spodni je dnesni. Mam cyklus +- 24 dni, prvni test je delany 23 cyklu, dnes 25... jsem z toho zmatena...oba testy Mamatest 10, ranni moc.

Duch je na obou. Možnosti jsou dvě, buď jsi dnes měla víc naředěnou moč - takhle na začátku jsou ty hodnoty hcg ještě hodně nízké a vybarvení testu ovlivní i jedna sklenice vody navíc. A u některých žen roste hcg pomaleji.
Druhá možnost je méně pozitivní - jde o zvýšení hcg před příchodem MS, možná i biochemko, ale to by bylo vybarvení výraznější. Případně je tu vždycky možnost vadného nebo špatně provedeného testu...
A důležité je i to, s jakým časovým odstupem jsou fotky dělané - slabší čárky se víc vybarví po úplném zaschnutí.
@jeanesam nejhorší je, že mamatest dělá mega rysky. Jinak výborný test.
Me se ta fotka otocila... horni je dnesni 👀. Zkusim zitra
Ze ja to blbec nevydrzela... minuly mesic jsem prave mela biochemko a ted jsme to vubec nepredpokladali, ani se nejak nesnazili a kdybych se ve ctvrtek rano 🤢, tak nedelam... chtela jsem na nejake vysetreni... a ono tohle. Dekuji za nazory kocky 🌷
@jeanesam Může to být zas biochemko...
@klokanka31 ja viiim, nezbyva nez cakat... je to takove dlouhe
To si pak clovek pripada jako blazen vid! A na me tedy pekne po tydnu dopadl ten hormonalni blazinec v tele. Jsem se zarekla, ze drive jak po 30 dnech od posledni ms nebudu test delat i kdybych si ruce mela ukousat.

@jeanesam ja vidim ducha na obou.. Ale jeden z nich mohl byt falesny, zkuste zítra rano znovu ;)