Jedna čárka na ovulačním testu- furt 🙂). Znamená to, že vůbec neovuluji?
Ahoj, je mi 34 let a mám 12 letou dceru. Brala jsem 12 let HA a jelikož mi nedělala dobre , vysadila jsem . Částečně i proto. Ze uvažujeme o druhem dítěti, ne tedy hned, protože mám problémy se zády a ty musím vyřešit, navíc i kvůli práci, ale tak za 1-2 roky max bych chtěla, ať nejsem zas moc stara 🙂 .
Po vysazeni HA jsem měla menstruaci zatím 2x a pokaždé po 43 dnech. Ze zvědavosti jsem si delala ovulxni testy obden nebo někdy i denně, a nikdy se mi neukazal ani náznak druhé čárky. Znamená to, ze ovulace nejspíš vunec neprobíhá . Stalo se to někomu po bráni HA ? Kdy vám pak ovulace naskocila ?
@lachtanice86 nespechame,spis mne zajímaly zkušenosti ostatních, zda to někdo měl stejne .
Mě naskočila ovulace asi až po 4 měsících. HA jsem brala cca 5 let.
@sarikslezak děkuji. Jsem rada, ze jsem vysadila už nyní, protože evidente to muže opravdu nějakou dobu trvat
Me ovu naskocila hned. Mimco na prvni pokus.... Ale kamaradka se z toho celkem hrabala. Aj injekce na vyvolani ms musela mit a chodila na ne dvakrat, protoze prvni nezabrala.... Nakonec si sla napravit zada, ze ju boleli. Co ji to napravoval, se ji tak zeptal jestli nema problemy s menstruaci... Tak mu to rekla a on rekl, ze to muze met od tech zad (bolelo ju dole a spise bedra). Na druhy nebo treti den sla do prace a zniceho nic boleni a sama se zpustila MS. Dalsi mesic ovuska a ona hned tehu. Kdyz se bavime a vzpomeneme na toto, tak vzdy rekne, ze nebyt napravy zad, tak snad mimco jeste ani nema a kdo vi, co by obletala....
Já neměla nikdy ovulaci a teď se mi ztrácí i krvácení, jsem z toho dost nešťastná. Nevím co dělat, poraďte mi, prosím

@amandaapple po vysazení ha mi cyklus naskočil ihned. Pokud chceš dělat testy, musíš je dělat každý den, nejlépe stejnou značkou a ve stejný čas. Pokud ale na dítě nespěcháte, tak nech tělo se srovnat a neřeš to