icon

Jsem po biochemickém těhotenství a teď mám zpožděnou ms 20 dní. Čekat nebo volat dr.?

anonym789
29. bře 2020

Ahoj,
měla bych jen jednu otázku a budu rada za názor.
V únoru jsem měla buochemicke těhotenství. 5.2.-11.2. jsem krvacela a tedy samovolně potratila. Vždy jsem měla cyklus pravidelný. Dnes mám 20dni zpoždění. Nevím jestli ještě na cyklus čekat a nebo raději volat k lékaři ? Někde jsem i četla , ze muže být zpoždění klidně i 33 dni. Děkuji za názor.

fibikarovic
•
29. bře 2020

@anonym789 určitě bych aspoň zítra zavolala DR a ona řekne co dál.
Hlavně klid ,může to být hormonalni selhani

anonym789
autor
•
29. bře 2020

@fibikarovic moc děkuji za názor. Asi ano. Testovala jsem už 3x a negativní všechny 3. Takže zítra si zavolám.

fibikarovic
•
29. bře 2020

@anonym789 držím palečky, vše dobře dopadne .🍀❤
Prožila sem to samé, dostala sem injekci ,za 3 dny přišla MS a jediné co tak sem měla delší cyklus, ale MS chodila potom pravidelně.
U mě to udelal stres, stres a stres 🙉

anonym789
autor
•
29. bře 2020

@fibikarovic no u mne je to asi tím biochemickym tehotenstvim. Protože jinak jsem vždy měla pravidelný cyklus. No ale netvrdím , ze vzhledem k situaci jaká teď okolo nás je nejsem ve stresu... a děkuji moc 😇

fibikarovic
•
29. bře 2020

@anonym789 držím vše co mám, vše dobře dopadne 🍀❤ a brzo určitě přijde i prďolka 🎉

amazonkajanik
•
29. bře 2020

@anonym789 měla jsem i 60dní a pak to byl mazec,přišlo samovolně. Byl tam vliv náhlého poklesu štítné žlázy. Chtělo by to vzít krev,než si nechat rovnou pichat vyvolavacku,jsou to přeci jen taky hormony

spiny
•
30. bře 2020

Ahoj, po tomto těhotenství bys měla počkat, dokud nebudeš mít hladinu hormonů na 0. To by ti měl ale pravidelně kontrolovat tvůj gynekolog. Další snahy o miminko doporučil až po dosažení této hodnoty. Jinak hrozí, že rezidua hodnot mohou znamenat nevyčištění dělohy a to pak komplikuje otěhotnění. Určitě bych být vámi po ukončení takového těhotenství počkala s dalším pokusem minimálně měsíc, pokud nechodíš na krevní testy. Tohle se nedá uspěchat. Přeji hodně štěstí.

anonym789
autor
•
1. dub 2020

@spiny
Tak dnes jsem si dělala TT a byl pozitivní. Na testu je druhá čárka dost viditelná. Není úplně plna ,takže se jedna o tzv. ducha.
Zvláštní je, ze ještě minuly týden byl test negativní. Dělala jsem si 3 a ani jeden. Až dnes.
V únoru jsme s partnerem měli pauzu. Takže k otěhotnění muselo přijít mezi 15.3.-25.3.
Jenže poslední menses byla 5.2.-11.2.
Jsem z toho jelen a hlavně mám strach ze to skončí stejne. :(