icon

Kartářka a těhotenství. Co si myslítě a jakou máte zkušenost?

6. říj 2020

Hezký den,
udělala jsem něco, čeho moc lituju, jak to se mnou zamávalo - nechala jsem si udělat výklad ohledně těhotenství. S manželem se snažíme (teprve krátce) o druhé dítě, za rok má jít dcera do školky a já, pokud se nám nepodaří, budu muset řešit novou práci, protože ve stávající zůstat nemůžu skrz stěhování a celkově to bude komplikované, nemluvě o tom, že druhé si moc přejeme a chceme děti blízko u sebe, proto jsem zkusila kartářku. Kartářka mi naznačila, že v cca roce tam těhotenství nevidí, ale že mám brát čas s rezervou, že duše dítěte se ukáže, až jsou rodiče připraveni a že časem můžeme pochopit některé lekce dříve a tím budoucnost změnit. Co si myslíte a jakou máte zkušenost? Mně to upřímně položilo a začala jsem přemýšlet o nové práci, kam nastoupím atd. Prosím, vynechte urážky a soudy, jsme jen lidi a někdy děláme zoufale věci 😟.

Strana
z3
lenka1997
Odpověď byla odstraněná
lenka1997
Odpověď byla odstraněná
hanka_12345
14. dub 2021

@kate013 s tema dusickama co si vybiraji rodice....promin nechci se te dotknout ale na to jsi prisla kde?🤣

lenka1997
Odpověď byla odstraněná
priefi
23. dub 2021

Upřímně, tuto radu, že dítě přijde, až přijde jeho čas a jako rodiče musíte se něco naučit, aby přišlo, bych Ti tady dala taky (často to píšu holkám, co se snaží). Ale fakt se mi líbí, jak kulantně řekla, že tento rok nic, ale pokud pochopíte některé lekce života dřív, tak se může i ukázat dřív. Palec nahoru za tohle divadlo. Omlouvám se, ale musela jsem 🙈

hanka_12345
24. dub 2021

@lenka1997 super odbornice?no to nemyslis vazne...tyhle podvodnici

lenka1997
Odpověď byla odstraněná
lenka1997
Odpověď byla odstraněná
Strana
z3