Kdo na "to" čeká? 🙂
Tak kdo bude teď čekat se mnou na dálnici? 🙂 čekám jí cca za 7-8 dní 🙂
@kaca21 jen jestli ti neni spatne z 2l limonady, tolik cukru...bleeeee 🙂 drzim palce
@misko5 jen rada psychicka-testovat lepe tyden po vynechani MS.
@absintka19 sem zvykla si jednou za cas dat 🙂
@absintka19 Díky, jasně, u mne ten průběh byl trochu jiný, psala jsem to na stránku předtím, nevím, jestli si zprávu četla..když tak koukni..ms přišla, já bych vůbec normálně netestovala, kdyby mne nezačaly bolet prsa..
Dneska sou tam uz normalni // tak snad bude dobre 🙂 💞😍 a zdarne to zvladneme 🙂
Super,, drzim pěsti..🤗😍
Kdo tady ceka ted?🙂 cca do 10 dnu?🙂
já dle BT jsem měla ovulaci ve čtvrtek tak uvidíme. Vždycky jsem měla ovu 11 den, tak jsme na holku zadělávali v neděli, ale ovulku ted mám 13 den,což z neděle mršky určo nevydržely, takže pokud to klapne bude to jistě zase chlapeček, bo si podle bolesti myslím okolo 15,hod ovulace a sexík o půl jedenácté večer. No uvidíme 🙂
@mrnousek121 hiii, ty to máš teda vyzkoumaný, namakaný 😉 😉
Já si myslím, že ovulku mít tento měsíc ani nebudu, vzhledem k tomu co se mi událo.Ovu test odpol.bílej, nic..ani náznak druhé čáry..Dnes 16.dc po tom neúspěchu první tulení..To mívám ovu..kolem 16-17..dne. Šanci tomu tento měsíc nedávám..ale co..aspoň si člověk užije jen tak..😛
Jsem zvědavá, komu padnou // tentokrát 😉 Hodně štěstí, děvčata!
A vlastně..komu to teď vyšlo??
@mrnousek121 parádní, máš to dobře vysledované 😊
Musela jsem manželovi zakázat výjezd karavanem na víkend, protože to by měli být ty správné dny na zadělání a já mám neschopenku, takže nikam nemůžu.
no mám to štěstí že se mi teploty moc nehýbou před ovu 36,2 až 36,3 a po ovu od 36,6 do 36,8 a při těhu stoupne o stupínek až dva. A nemusím měřit hned v posteli ale můžu dojít až na wc
A i ten minulý měsíc jsem to tak měla proto si myslím že to těhu bylo, ale po týdnu zpoždění odešlo ☹
Jsem zmatená 😄 cyklus mám nepravidelný 23-29dnu. Dnes jsem si udělala ovu test. Slaboulilinka čárka, coz předznamenává, že ovu přijde výhledově. Že?? Děložní hlen se od včera lehce změnil, ale není to ten typický "bílek" ... Ráno mě popichovalo okolo levého vajecniku, říkala jsem si, že zřejmě střeva... Ale teď ruzovy hlen?? Co to??
@jitaha to může být k ovu, já někdy mívám i přímo krvavý hlen. Jinak od doby co hlídám ovu ji mám snad pokaždé jinak, do té doby jsem vše měla jak hodinky ☹. Já teď čekám, kdy mrcha dorazí, dnes klesla teplota, jinak od ovu jsem cítila podbřišek, jak kdybych tam měla kameny, blbě mi bylo několikrát za den, takže jen plané příznaky ☹

@lenssen super kazdopadne kaslu na testy kdyz neprijde dneska a zitra tak udelam az v pondeli mam s toho akorat nervy 😂 normalne vypiju tak v 9 posledni sklenicku a az do rana nic .. tak sem uklidnena aspon trochu nejak zvlastne me picha v podbrisku a asi si utrhnu bolesti prsa :D