Kdo na "to" čeká? 🙂
Tak kdo bude teď čekat se mnou na dálnici? 🙂 čekám jí cca za 7-8 dní 🙂
tak co holky, co jste tady, něco nového?? jak vypadaj testíky?? a vy pozitivní, jak to jde? at to zase oživíme..dlouho nikdo nic nenapsal..já dnes začínám s tím gynexem..
Tak já bych dnes měla být 5+4, občas cítím slabší bolesti v podbřišku jako před menstruací a jinak nic extra. Nevolnosti zatím nemám, jen už nemůžu tláskat páté přes deváté, protože pak mi je těžko od žaludku. Při prvním jsem nevolnosti neměla vůbec a taky jen ty občasné bolesti v podbřišku (+ přecitlivělost na pachy, což asi před týdnem ještě bylo), tak doufám, že teď to bude stejné 🙂 Jsem tak nějak víc v klidu než při prvním těhotenství, protože už to jedno dítě mám, tak si myslím, že by pro mě nebylo tak strašné, kdyby to náhodou nevyšlo.
Jo a ještě od minulého pátku, kdy byl pozitivní test, zobu listovku, což je pro mě nový, protože v prvním těhotenství jsem ji nebrala, tak jsem zvědavá, jestli to k něčemu bude. Syn je zdravý, tak třeba to druhé mimi bude ještě zdravější 🙂
Ahojda holky, tak ja bych dnes měla byt 5+0, pokud počítám dobre. Už od minulyho týdne mi je dost blbě od žaludku, i když teď poslední dva dny se to trochu zklidnilo, tak snad to vydrží 😀 do toho precitlivelost na pachy, bolest prsou a únava, ale nějak funguju. Svatba se nám blíží - už za tri týdny Uf!, tak mam ty dny teď takové hektické.
V pondělí jdu do fakultky na gyndu (původně to mělo byt vyšetření před laparkou), tak se jen modlim, aby vse bylo v pořádku.
@blackhole tak snad ti to vydrží i v tomto tehu a blbě ti nebude. Jooo a ja beru taky listovku + jsem si koupila rybí tuk v kapslich 🙂
A co vy netehulky? Začínáte se snazenim? Drzim palce, aby vám to tento cyklus dopadlo 🙂
Holky, jsem tu nováček a přídávám se. 🙂 Snažení proběhlo včera, ovulace by měla být v sobotu, snažíme se o holčičku, tak doufám, že klučičí spermie do soboty všechny pomřou. :D Je to už naše čtvrté potenciální dítko, nejsme už nejmladší, tak se obávám, aby spermie nepomřely do ovulace komplet všechny, no uvidíme. Testovat budu nejdřív až začátkem července, takže mě čeká pár týdnů v napětí.
@ctyrlistka držím palce, ať to vyjde! 🍀🍀
@blackhole Jsi hodná, děkuju. 🙂 Moc bych ještě jedno mimi, už definitivně poslední, chtěla. Uvidíme. Dám po testování vědět. 🙂 Pobolívá mě od včerejška břicho, tak se bojím, aby ovulace neporběhla dřív než by měla, ale asi to jsou střeva z nervů. :D
@ctyrlistka to jste dobří, ze chcete ještě ctvrte ditko. A teď mate same kluky, ze chcete holcicku? 🙂 segra se přesně takto snažila s manželem o holku a vyšlo jim to, tak drzim palce i vám 🙂
@ctyrlistka Ahojky, myslím, že jsme na tom podobně. Doma mám 3 úžasné syny a teď se snažíme o holčičku. 🙂
@damaska Tak to moc držím palce! Dohlédám si tu pak, jak vaše snažení probíhá. 🙂 Mám kamarádku, která má taky tři kluky a pak holčičku, díky metodě, kterou jsme teď zkoušeli i my (styk dva až tři dny před ovulací. Oni byli u doktora, aby měli tu ovulaci opravdu ošéfovanou, my jsme na to tak netlačili a bereme to s rezervou a s odhadem. My máme kluka a pak dvě holčičky. 🙂 Takže případný kluk by mě sice trochu zamrzel, ale nebyla by to taková "hrůza". 🙂 Ale holčička by potěšila trošku víc... 4 děti chci hlavně já, manžela jsme uprosila, já jsem jedináček a nesla jsem to dost těžce. Chtěla jsem děti určitě tři, ale nějak mi to přestalo stačit, ale už je to rozhodně poslední! 🙂 Bojím se ale případné reakce tchýně a tchána, už při třetím těhotenství dávali dost najevo svůj nesouhlas. Jak to máte vy, holky s vícero dětma? myslím reakci rodiny.
Jé, tak to máš pestré 🙂. Je mi s klukama skvěle, ale po holčičce moc toužím i když si říkám kdoví jak to jednou bude 🙂. My vždy plánovali 2 děti, kluka a holčičku, ale přišli 2 kluci, jsou od sebe 2 roky a pak jsem manžela přemluvila na 3. - no a kluk, ale je to takový můj největší mamánek. A já chtěla ještě tu holčičku, mám za sebou 3. císaře, ale dr.mi ještě jednoho povolil, takže jsem manžela naťukávala, ten nechtěl a v době kdy jsem si začala užívat, že se mi nejmladší na pár minutek vzdá a je s manželem, tak manžel přišel s touhou po 4. Chtěli jsme mít konečně letní miminko, ale tak uvidíme jak se povede. Ovulaci hlídám už několik měsíců, natruc jí mám pokaždé úplně jinak, teď jsme se trefili cca tak 2 dny před, tak uvidíme. Snažím se dodržovat dietu vhodnou na početí holčičky, prostě zkoušíme a uvidíme, ale počítám s dalším chlapečkem,no 🙂 No a tchýně s tchánem, při třetím měli plno řečí, tchýně mě po porodu doporučovala sterilizaci, takže reakce budou asi divoké, tedy spíše negativní, to bude zas řečí 🙂))
Ahoj holky, tak já to zatím nedostala, ale bojím se testovat. MS měla dojít včera, tak uvidíme 🙂
Ahoj muzu k vam?? 🙂 jsem teprve 9dc a ovulace snad brzy- delam si testy,ptz ji moc nepoznam. Snazime se o druhe a stejne jako u prvniho jsem tim lehce posedla,ale desne me to bavi 😬😅
@ctyrlistka my teda máme "jen" dvě holčičky a třetí možná na cestě, ale rodina se k tomu staví velmi pozitivně. Všichni si přejí kloučka. Nicméně holčičky mají obe VSV, takže spíš manžel přemlouval mě do třetího. Já mám trochu obavy, aby se to neopakovalo i do třetice. Ale mám v rodině velkou oporu.☺
@jitaha Tak to moc držím palce, ať je třetí miminko zdravé. ❤ Ani nevíš, jaké je to štěstí mít podporu v rodině. Reakce tchýně u třetího mě jen ujistila, jak je ve skrytu duše zlá. Bohužel vlastní maminku už nemám, takže podporu v rodině nemáme. Jen manžel. No ten je koneckonců hlavní a nejdůležitěsjší, tak s enehodlám tchýní stresovat a užívat si případné těhotenství. 🙂 Proto to budu tajit dokud to půjde.
@ctyrlistka Presne jak píšeš nejdůležitější je manžel a v tom mas evidentně oporu a to je hlavní. Ja mam doma dve holky a kluka bych chtěla ale manžel by klidně další holčičku 😉 Takže me jediné přání je zdravé dítě... Mam doma 3 letou a 9 mesicni a další by mela byt v únoru. Taky jsem zvědavá na reakce ale chtěli jsme je blízko u sebe. Počítám ze je to naše poslední 😊
Já jsem naštvaná, musím vám to napsat.. od listopadu neberu HA, od ledna se snažíme o mimi. Nic se nedělo, tělo se z toho asi ještě nevzpamatovalo, tak jsem v dubnu začala brát gynex- ten jsem na konci května dobrala, cykly jsem měla pravidelné 25 DC a MS 4 dny, ale asi po gynexu, teď poslední dva delší, rozhozené, MS jsem měla teď od soboty, s tím, že jsem krvácela 1-2 dny, zbytek jsem měla jen hodně hnědý výtok.. ☹ jsem docela naštvaná, vůbec nevím co se se mnou děje a jestli vše funguje jak má ☹

@weerruu tak moc přeju, aby ms nedorazila! 😊