Kdo na "to" čeká? 🙂
Tak kdo bude teď čekat se mnou na dálnici? 🙂 čekám jí cca za 7-8 dní 🙂
zkoušel jste někdo domácí testy plodnosti? 🙂
Ahoj holky, jak je? Nějak nám to tady ztichlo... 😉
Ahoj děvčata, tak jsem zpět mezi "snažilkami"..nějak se mu nechtělo u nás být. Dnes mám 3dc.
já bych měla mít dneska ovu, ale nevím jestli tam nějaké potvůrky z neděle večera vydrží. No uvidíme, jestli to dnes proběhne nebo ne, bo mám opět dneska noční takže snažení by mohlo být až zítra večer a to už asi bude po všem, no uvidíme 🙂
@mrnousek121 já ovu tento měsíc nehlídám, nevím jestli je lepší se snažit každý den nebo ob den aby to bylo "kvalitnější" .. 🙂 Ovu bych měla mát tak nějak tento týden. 🙂
@jitaha no zítra odjíždím s holkama na sportovní víkend...tak začnu testovat až se vrátím - neděle, pondělí...mám 7 testů v balení, tak snad jí zastihnu 🙂 myslím si, že bude tak 13 - 14 den...uvidíme..když jsme měřila, měla jsem jí 17 tý DC a MS přišla po 11 dnech, takže 28 denní cyklus...je to alchymie 😀
ahoj holky, tak po nějaké době se hlásím... taky jsem byla čekatelka, jestli jste mne četli..To těhu je boj..
Norm.jsem to dostala po 29.dnech, jak jsem psala, hlásila jsem 1.dc...Ms 4 dny, pak bolest prsou a břicha..tak si říkám, divný..jen tak na blint jsem zkusila test, vyšel pozitivně, tak jsem zkusila Clearblue, i ten pozitivní..to bylo min.pátek
6 Dc., volala jsem do CAR, kde se léčím..V pondělí na kontrole dr. na utz. nic neviděl, nabrali mi krev, odpoledne výsledky-hcg 65, prý asi zbytkové, že se mimi neudrželo. At dělám testy a zajdu si na další krev,,že by tam už nic pak nemělo být..Testy dělám, nesílí, ba naopak..ale prsa stále bolí a nalejvaj se furt a bříško taky..je to divné..No takže tak...i z krásného testu a naděje může být pěkný psycho..No nic, jedu dál..po roce a půl se zadařilo přirozeně, ale asi to nedopadlo..Př.týden zajdu na krev.. Posílám testíky k pokochání se..ale nic z toho... a vám ostatním přeji ať to vyjde lépe než mně..Zase písnu...dnes jsem 12dc..

@marci7777 nechceš zkusit kapky z jeřábu ptačího? Ten také pěkně srovná cyklus 🙂.