icon

Kdo na "to" čeká? 🙂

marci7777
30. kvě 2018

Tak kdo bude teď čekat se mnou na dálnici? 🙂 čekám jí cca za 7-8 dní 🙂

jitaha
21. čer 2018

@magicka89 a užij si víkend. Kam jedete? Já začnu testovat od středy/čtvrtka.

kaca21
21. čer 2018

@jitaha nedalo mi to udelala sem jeste jeden po kafi a asi 10 navsteve wc :D a je malicko silnejsi tak budu doufat 🙂 a tak prsa me boli jak blazen curat chodim furt je mi od zaludku vseljak ale nezvracim.. tak uvidime ..

magicka89
21. čer 2018

@misko5 ☹ ach jo....naděje ještě je?

magicka89
21. čer 2018

@jitaha zkus gynex :-* já v něj strašně věřím :-* a pijeme Macu s manželem :-*

misko5
21. čer 2018

@magicka89 uvidím ještě co zítra krev...moc tomu ale nevěřím..děkuji..
I já začala Gynex, i když ted ho neberu, vysadila jsem..

magicka89
21. čer 2018

@misko5 Moc na Tebe myslím :-* já jsem tenhle měsíc nějak natěšená, ani nevím proč..možná to dělá to blížící se volno, ale říkám si, že by to m ohlo klapnout..ikdyž...5 měsíc snažení před námi...kéž by...kdy budeš vědět více??

jitaha
21. čer 2018

@magicka89 a prosím te, to koupím v lékárně?

misko5
21. čer 2018

@jitaha jj já koupila Gynex nedávno přes net za dobrou cenu, srovnávala jsem ceny na Heurece..tak vyšel dobře v Benu lékárně s osobním vyzvednutím kolem 380,-

jitaha
21. čer 2018

@misko5 super díky. 😊

kaca21
22. čer 2018

Tak zacinam si myslet ze to vyslo je cim dal silnejsi . 🙂

marci7777
autor
22. čer 2018

@kaca21 juuu gratuluju 🙂

kaca21
22. čer 2018

@marci7777 kazdopadne mam ms mit az zitra tak doufam ze aspon pristich 37 tydnu da pauzu 🙂 a neprijde 🙂

marci7777
autor
22. čer 2018

@kaca21 držím palce 🙂 ať máš klídek 😀 🙂

kaca21
22. čer 2018

A muzu se zeptat kdy mam kdyztak jit k doktoru delam dost namahavou praci dene pretaham tak 2000kg sice tak po 10 kg to skladam ale i tak vezu najedou i 300 kg na vozejku a pak skladam do krabic a furt se ohejbam a neni moznost aby me vedouci dala jinou praci nic jinyho se nedela .. nechci nic zanedbat a prvni tehotenstvi sem byla furt v nemocnici samy problemy od 28 tejdne kvuli predcasnymu otevirani a hrozicimu porodu ...

eiram7
22. čer 2018

@kaca21 potichounku gratuluji a preji vse dobre. 🙂Test krasne zesílil.
No a byt tebou, zavolám hned po vynechání menstruace na gyndu a domluvim se s nimi, jak dal postupovat ohledně práce. Pokud ji mas takhle namáhavou a nemůžou ti dat žádnou lehčí, měla bys byt na neschopence.

kaca21
22. čer 2018

@eiram7 super tak kdyztak tam zavolam v pondeli 🙂 dekuji moc 🙂

lenssen
22. čer 2018

@kaca21 muzu se zeptat kdy je delany prvni testik?

lenssen
22. čer 2018

@kaca21 ja dnes 9dpo na testu v limitu nic ale po zaschnuti kdyz sem chtela vyhodit tak tam nejaky dusik je, nebo to je jen ryska? 😯😊

kaca21
22. čer 2018

@lenssen urcite 🙂 18.6 . Zitra mam mit ms cyklus mam 29 dni na hodinu presne 🙂 jinak se v tech testech sama ztracim duch tam byl toho 18 az kdyz to uschlo a den odedne je silnejsi kdyz je mam pod sebou je to znat 🙂

lenssen
22. čer 2018

@kaca21 18dpo ? Taky mam cyklus pravidelny presne na den 29 dnu. To jsem zvedava😁

kaca21
22. čer 2018

Ne 18.6 sem nasla ducha kdyz mi zacli silene bolet prsa a ty me boli jen tak 1-2 pred ms prislo mi to divny netusim ovulaci a sex mame tak nejak kdyz je chut a tenhle mesic byly jen takovy rychlovky pro me zpis z povinosti lezela sem z silenou rymou a kaslem takze prome zahada ze se to "povedlo" 🙂

lenssen
22. čer 2018

Tak to je dobrý 😀😊

jitaha
22. čer 2018

@kaca21 juuuuu jupiiii 😍 zatím se raduji potichoucku. Moc moc ti to přeju 😍

jitaha
22. čer 2018

@kaca21 myslím že pokud vysvětlíš vytíženost zaměstnání, tak by tě klidne mohl nechat na neschopence hned.

kaca21
22. čer 2018

@jitaha ja taky jen potichu 🙂 a moc dekuji :* tak jako i s prvnim sem byla kvuli tomu hned doma jen teda nebyla to takova zatez delala sem min ale ted nejak sem ko normalne nevim jak to zvladnu no uvidim v pondely jdu po 14ti dnech volna do prace a hned si zavolam k doktoru kdyz teda ms neprijde 🙂 doufam ze ne 🙂

misko5
22. čer 2018

holky, tak hcg 28,5..klesá..a hrozně bolí břicho a spodek..takže opravdu nedopadlo..trošku se bojím, aby nebylo mimiděložní..malinko špiním, jsem 13.dc..do ms. daleko..tak nevím..nějaká zkušenost či rada?? Děkuji 🙂 a vám ostatním s čárkama gratuluji a držím palce 🙂

skit
22. čer 2018

@misko5 také jsem to takhle měla po zamlklem trhu,zjistila jsem to týden po na,protože jsem začla znovu krvácet, pozitivní test,HCG klesalo.byla jsem na kontrole v nemocnici,břicho mne ale bolelo čím dál víc,po víkendu jsem si znovu zašla ke své Dr,kde se zhrozila,protože se mi tam utvořily několik cyst,celkové to vypadalo špatně,dostala jsem ATB a klid na lůžku,nic nezvedat,aby se to samo srovnalo

skit
22. čer 2018

Pardon, mobil přepisuje, má tam být těhu a MS

kaca21
23. čer 2018

holky muzu jeste otravovat z totalne hloupou otazkou😂 do 3 rano sem pila limcu a v 8 uz sem nemohla spat a ten test je slabsi nez vcera myslite ze muze mit vliv to piti ze moc nemusela bejt tak zredena ? jindy takhle vecer nepiju jen mam vzdy v patek hlidani tak chodime ven jindy piju alkohol ale vcera sem mela jen jedno mali pivo a asi 2 litry limonady 😂 sem asi uplnej magor z toho 😂 ms mam mit dnes ale nic tomu nenasvedcuje zatim (zaklepam) ... 🙂

lenssen
23. čer 2018

@kaca21 urcite to ma vliv. Kdyz me vysla slaba carka u prvniho tak se neukazala nikdy behem dne a to jsem nepila zas az tak moc..

Strana