Kdo se také začíná snažit o miminko v březnu 2023?
Tak co dámy, začínáte se některá snažit teď o //? My jdem do toho. Už nejsem nejmladší (36),tak jsem zvědavá, jestli se vůbec povede.
Omlouvám se za anonym, mnozí by mne tu poznali a já raději tohle zatím v utajení
@bbarshaa Joo, myslela jsem tento. Upsala jsem se. Omlouvám se
My zkoušíme s přítelem od léta 2021,ale buď nic nebo biochemická těhotenství,asi 4.Už mě to nebaví.Já mám děti z předchozího manželství,přítel taky .Spolu nám to nejde.
@katherine177 držím moc palce. A řešili jste to už nějak s doktory nebo necháváte ještě prostor přírodě?
@katherine177
Ja 2 x biochemko s odlišnými partnery a vloni konečně úspěch a je mi 42
@malinkata gratuluji 🍀💖
Zkoušíme vitamíny ,čaje na plodnost ,Inofolic ,Femibion ,kontryhel ,ovulační testy a gel na početí Conceive asi (2-3 měs ).Partner měl akorát spermiogram a bere Fertil vit.
Doktorka říkala až po roce snažení.
My půjdeme v březnu pro jednoho "sněhuláka" Co máme uschovaneho v centru. Takže já se také hlásím ke snazilcum.
My se snažíme od loňského června, povedlo se hned na poprvé, ale bohužel v 8tt jsem o to přišla. Poté nemožnost otěhotnět kvůli cystám na vaječníku. příští týden mě čeká laparoskopie a hned po ní začne snažení snad už s čistou hlavou i vaječníky 😅 a doufám, že se zadaří.
Vám také přeji, aby vše vyšlo jak má a brzy jste se těšili z malého dárečku ☺️

A víte, že je rok 2022? 🤷🏻♀️