icon

Kdy je nejlepší aplikovat Conceive Plus gel?

reeeza
16. lis 2023

Holky posledně jsem poprvé zkusila aplikovat concieve plus gel. Dokoupila jsem si aplikátory, už jen dostat to z tuby pipetkou do aplikátoru byl trochu porod, ale budiž 😅
No každopádně jsem si "stříkla" co nejhlouběji aplikátorem množství tak 2 lžičky gelu asi 5 minut po sexu. No nevím, do té doby jsem ležela a potvůrky ze mě nevytekly, ale po aplikaci gelu ze mě šlo snad všechno. Bylo to pomalu jak výplach haha 😂
Prosím poradíte kdy zavést? Po sexu mi to příjde fakt divný, ale zase mi příjde, že kdybych si to stříkla před sexem, nic tam u hrdla nezbyde, než sex zkončí ( jako že to bude všude vevnitř, ale asi to nezůstane hluboko 🤷‍♀️).

lenerka1
16. lis 2023

Používá se jako lublikant před případně během sexu...teda aspoň před 7 lety se tak používal. Mění vaskozitu hlenu a dělá jej prostupnější, aspoň tak jsem to pochopila já. Po sexu je zbytečný.

misha31
17. lis 2023

@reeeza pouzivali jsme jako lubrikant a behem sexu ci pred rychlovkou jsme zavadeli. Po roce snazeni to slo najednou hned, nyni jsem 31 tyden 😁

gats
17. lis 2023

@reeeza no já nevím, ale když v návodu říkají, že se zavádí před nebo během pohlavního styku, tak je to asi jasný, ne? 😄

reeeza
autor
17. lis 2023

Žijeme v zahraničí a v AJ jsem našla info že buď před, během nebo po sexu. Navíc se k tomu někdy i prodávají ty aplikátory, aby se to zavedlo co nejhlouběji k děložnímu hrdlu 🤷‍♀️ to přece k obyč lubrikantu nepotřebujete 🤷‍♀️ Takže mě zo celé zmátlo, jestli je to jako lubrikant, nebo ne😁