Kdy je ovulační test pozitivní? Zjistěte pravdu!
Je některý pozitivní? Děkuji

@marketa1218 takže by ovulace měla být? Cítím se nějak divně i dost často běhám na WC
A od kolikátého dne cyklu testuješ??
@helen_h od 13DC bylo testováno každý den 19DC
A cyklus míváš jak dlouhý?? Jestli už nemohlo být po ovu
@helen_h 28-30 dní max
Pohlavní styk od 7DC každý druhý den
Tak jste třeba těhotná, že je čárka pořád poměrně výrazná, jestli máte v podstatě klasicky dlouhé cykly, tak se mi nezdá, že by ovulace byla až po 20 DC
@helen_h žeby jsem otěhotněla dříve? TT jsem dělala v 16DC a byl negativní
Minulý měsíc jsem byla na vyvolavačce tak možné je že to je hormonama?
Já mám cyklus 28/29 dní a ovulaci mívám přesně 14. den cyklu (někdy 13., někdy 15.). Plus se říká, že pozitivní ovu test vyjde PŘED ovulací, tak jestli by nebyl pozitivní dříve, než jste začala testovat.
Zas jestli by byl takto silnější hned (v případě těhotenství), to se mi taky nezdá, možná je to u vás běžné, že je první čárka poměrně hodně silná)
To by taky bylo vysvětlení - že hormony testování nějak rozhodily
@helen_h nevím co si teď o tom myslet. Zda čekat a nebo udělat TT?
Znervózňuje mě že mi je blbě, takový tlak v podbřišku, v puse divná pachuť a strašná únava. Plus to časté močení a pocit jak kdybych to měla dostat.
Chlap říká že jsem nějaká nafouklá a jiná tak já už nevím 🙆
Na TT by bylo stejně brzy, jestli jste teprve 19DC, vyčkala bych ještě týden, třeba aspoň na 25DC, však on ten výsledek nijak neuteče ;)
Anebo se taky může teprve blížit zpožděná ovulace a předchozí testy jsou holt silnější kvůli hormonům z min. měsíce. Takže bych asi snažení nevynechala, jestli vám vyloženě není blbě
@helen_h já ještě počkám co se s toho vyklube.Vše je možné. Snažíme se už přes půl roku tak by to konečně mohlo klapnout🙏 Teď už ale pravidelně každé 2 dny 🙆
3 dni spět jsem měla dost píchání na práve straně v podbřišku večer a od té doby mi je blbě. Ale Bůh ví co se to děje. Každopádně si přejí aby TT byl pozitivní a věřím tomu 🍀
Je to tedy napínavé, šance rozhodně je 🙂
@helen_h snaď to klapne. Testovat jsem přestala a necháme se překvapit 🍀🙏
Objevil se bílý hustý výtok a šílená bolest prsou a zvracení cestou v autě 🙈 nechápu
Počkala bych ještě tak týden jak se zde píše a vyzkoušela TT může to klidně bejt 100 jiných věcí ovulace ,blbě z počasí nebo klidně TT ...
@lencaa11 ovulace proběhla podle hlenu 15DC
@helen_h je možné aby mi ovu test stále ukazoval tohle?
Zkuste testík jestli nejste těhotná
@kloky1 jsem 22DC to by bylo brzo
Ano, tohle je normální negativní ovulační test.
To je negativní ovu test test teď už bych počkala na Ms termín

Ten předposledním bych řekla, že je nejvýraznější.