icon

Kdy jste otěhotněly po potratu?

androvamilada
24. zář 2011

Ahoj všem.
Holky, kdy se Vám povedlo otěhotnět po potratu? Uděláme průzkum na zlepšení nálady.. ☹

Strana
z7
zuzankaaaaaaaa9999
12. říj 2017

Já potratila teď 25.9 v 8+2tt ale plod odpovídal 6+5tt takže se řídili ultrazvukem. Kyretáž nebyla nutná vycistila jsem se sama. Na kontrolu jdu za 4 týdny ale nevydrželi jsme to a sex byl už 3x za tu dobu. Doufám, že se do Vánoc budu moct zase zařadit mezi těhotné. Doma už máme skoro 3letou holčičku ♡ Všem přeji hodně štěstí, klidné těhotenství a zdravé miminka 🙂

nikyselen
13. říj 2017

Potratila jsem loni v Listopadu v 9tt zamlkle,byla jsem na cisteni.
Zacli jsme se snazit v Lednu a v Kvetnu jsem mela poz.test 😉
A mam ukazkove tehotenstvi ❤👣

maagda
13. říj 2017

Ahoj potratila jsem pred 3 tydny a byla jsem v 15tt. Porod museli vyvolavat a pak me na sale jeste docistili. Lekar doporucil minimalne 3 mesice pockat ale v nasi situaci alespon 6 mesicu. Nase zlaticko jsme meli po 2 letem snazeni nakonec pres IVF. Gak jsme si s manzelem rekli ze po tech 3 mesicich pokut genetika dopadne dobre to zkusime prirozene. Pokud se do pul roku nepodari tak podstoupime IVF pokud se dam psychicky do poradku.

zuzankaaaaaaaa9999
18. říj 2017

@maagda To mě moc mrzí :( Ale uvidíte, že i na vás se zase štěstí obrátí 🙂

bubu_23
11. lis 2017

@saraiova Ahojky, máme podobný příběh, je mi 23 a prošla jsem v 13tt ZT, revize proběhla 20.7.2017. Tento cyklus se tak nějak začínáme snažit. První MS mi musela mudr. vyvolat. Druhá přišla sama po 36 dnech. Byla to obrovská radost, protože jsem podle BT měla ovulaci až 28DC. Dnes jsem 19DC a ovu asi zatím nic, v úterý se mi zvedla, ale bylo to asi nachlazením, protože dnes je už dole. Držím Vám všem palečky a doufám, že už nic takového nikdy nezažijeme. Já si jěště občas popláču, bylo toho moc co se během těch 3 měsíců odehrálo, naštěstí mě podrželi naši a můj úžasný mužíček 🙂 ❤

saraiova
12. lis 2017

@bubu_23 To mi je líto je to hrozný i já to špatně nesla bylo to hrozný období ale můj přítel při mě stál a dodával sílu nám oboum. Teď se začínáme snažit, tak uvidíme miminko by jsme už hrozně chtěli. Hodně štěstí ať se nám všem konečně podaří o vytoužené miminko🙂

beruska.bv
12. lis 2017

Mela jsem zamlkle v 11tt duben 2016, plod odpovidal 9tt, otehotnela jsem v rijnu 2016 a vse v poradku az do porodu.jen ten strach byl az do porodu obrovsky, uz jsem si tehotenstvi neuzila, jen se modlila aby se neco nestalo a dnes mi nas poklad leží v postylce, hodne sil vsem

arevb
2. pro 2017

Muzu se Vás zeptat, jak dlouho jste krvacely po spontánním potratu? Tento týden jsem potratila v 9.tt ale odpovidalo to 5.TT. revizi jsem odmitla, mám pocit, že to odešlo všechno. Na kontrolu jdu v pondělí.

matulinka88
2. pro 2017

@arevb ahojky. Po prvním potratu kdy to bylo bez revize jsem krvácela dlouho cca týden.
Druhý potrat s revizi, jen tak lehce asi 4 dny.
Držím pěsti ať se zadari!
Nejlepší je opravdu dodržet šestinedělí a ještě počkat na první menzes.
Ono to půjde :-*

alexovka
2. pro 2017

Ahoj, prosím o názor, kdo zažil to samé. 4.11. Jsem potratila, nakonec revize nebyla nutná. Sex jsme měli několikrát během měsíce a teď cítím lehký tlak v podbřišku, lehké špinění. Myslíte, že by to mohlo znovu tak rychle klapnout? Na těhotenský test si netroufám. Doufám a přeju si, aby to bylo ono...Díky za názor 🙂

zuzankaaaaaaaa9999
3. pro 2017

alexovko, lehký tlak v podbřišku jsem měla taky ale nic z toho nebylo. Jinak to špinění jsem měla před menses co se dostavila přesně za 4 týdny po potratu. Teď mám už po druhé menses tak doufám, že se nám zadaří v prosincovém cyklu 😊

journals
3. pro 2017

@alexovka bylo by fajn aspon dodrzet sestinedeli... to je zaklad

saraiova
3. pro 2017

Holky ať se nám všem zadaří o Vánocích byl by to krásný dárek❤

alexovka
5. pro 2017

Bohužel ms přišla druhý den, takže se nezadařilo. Kdyby se povedlo, prcek by se narodil skoro stejně jako prvorozený syn,+/- pár dní... škoda

@journals ano, to je obecné doporučení. Moje dr řekla, že čekat nemusíme.

pavlin888
5. pro 2017

Ahoj zamlkle tehu 21.8., revize a hned po prvni ms se zadarilo. Jdu si pro tehu prukaz, jsem v 11. tydnu. Doporucili mi počkat do první ms. Vsem preji at se to povede,ja taky doufam,ze bude vse v poradku,porad mam strach.

journals
5. pro 2017

@alexovka To mi nepřijde jako obecné, nemáš strach z infekce nebo jiných komplikací? To je dost zvláštní, co ti radí lékařka 😲 Myslím, že šestinedělí má pořád dobrý důvod k dodržování.

alexovka
5. pro 2017

@journals no, já hlavně nevím, proč mi to TEĎ píšeš, když je zřejmé, že jsme šestinedělí nedodrželi..těžko to budu brát zpět 🙂

Kdybych neměla pozitivní test, zřejmě bych si myslela, že jsem ms měla jen zpožděnou. Kolik žen takhle o mimi přijde, ani o tom neví a klidně sexuje dál???🙂

saraiova
6. pro 2017

mě řekla doktorka v nemocnici po revizi ať počkám na 3 menstruace a můžeme se s přítelem snažit a to jsme i dodrželi 🙂

alexovka
6. pro 2017

@saraiova po revizi to chápu, já na ní nemusela, vše odešlo samo.

Myslím, že journals ale narážela i na samotný sex v šestinedělí.

journals
6. pro 2017

@alexovka Po revizi i samovolném potratu má stále dodržení šestinedělí svůj význam. A ano, divím se že se nebojíš sexu v tomto období a riskuješ zdraví své i případný průběh dalšího těhotenství. Ale je to samozřejmě tvoje věc. Možná pokud jsi byla hodně nazačátku, tak to doktorka neviděla jako nutné, ale moc se mi to nezdá.

audur
6. pro 2017

@journals Mně můj lékař i lékaři v nemocnici říkali, že mám se stykem počkat 2 týdny, o 6 čtu prvně až tady.

journals
6. pro 2017

@audur v jakém tt jsi potratila? Já jsem mluvila tak s 5 lékaři a všichni do jednoho se shodli na tom, že počkat se musí minimálně šestinedělí, ideálně aspoň dva cykly. Ale nebylo to už úplně na začátku, třeba je to tím.

matulinka88
6. pro 2017

Holky, potratila jsem 2x jednou samovolně, podruhé s revizi.
U obou jsem musela dodržet šestinedělí!!!! A pak počkat minimálně jeden cyklus, nejlépe dva, aby se tělo pořádně pročistilo!
Sex po dobu šestinedělí vůbec!!! To by mě doktor hnal! Jako ono to fakt není sranda a ti doktoři vědí, proč rádi to co nám radi 😉
Přeji ať se vsem zadari 💛

journals
6. pro 2017

@matulinka88 To co píšeš dává smysl. Koukám jak blázen na to co tu holky píšou!

vikca85
6. pro 2017

ja jsem po 2 menzesech a jeste 1 menzes chci urcite pockat. je to tedy tezke, protoze otehotnet mi nejde uz roky, ale radsi at je telo poradne procistene....

audur
6. pro 2017

@journals Zamlklé těhotenství v 8. týdnu, revize tak ve 12. Asi lékaři, kteří mě ošetřovali, vědí, že málokdo vydrží, tak doporučují alespoň ty snesitelné dva týdny.

journals
6. pro 2017

@audur Vždyť to tělo nemůže být ani pročištěné, natož uzdravené...😲

astyna
6. pro 2017

Já si myslím, že je rozdíl potrat v rané fázi těhotenství a nucená revize. Přece jen, bez testů byste takové zamlklé těhotenství ani nepoznaly a další měsíc třeba otěhotněly v pohodě. U revize bych počkala aspon to 6nedělí.

journals
6. pro 2017

@astyna Jasně, tak ve 4 nebo 5 tt kdy to holky poznají spíš díky své nedočkavosti a testují každý druhý den, je to něco jiného. Ale v 8 nebo 9 tt? To už není až tak úplně raná fáze... A pak si myslím, že je jedno, jestli je revize, nebo spontánní potrat, protože tělo se tak jako tak musí zase zotavit. Ale třeba to tak není, každopádně mě lékaři razantně varovali před nedodržením minimálně šestinedělí a mě ani nenapadlo to nedodržet.

moxha
6. pro 2017

Tak já se přidám se svým názorem.Minulý čtvrtek jsem potratila samovolně bez nutnosti revize v 7 týdnů,ale těhotenství bylo mladší.Na UZ byla vidět jen dutinka.Zítra jdu na kontrolu hladiny hcg v krvi a ultrazvuku,abych měla jistotu,že vše odešlo samo a hodnota hcg klesá.A pak nevidím důvod (pokud bude vše ok) proč se nezačít znova snažit.Už nekrvácím a ani nešpiním.Ano,něco jiného je pokud podstoupí revizi.Tam by měl proběhnout aspoň 2 nejlépe 3 menstruační cykly.Ale pokud na těhotenském uz nebylo nic vidět ,nevidím důvod proč čekat...

Strana
z7