Kdy jste začaly pociťovat první příznaky?
Zdravím, omlouvám se ja anonym, ale vím že je tu pár známých a ti nevědí že se snažíme o miminko.
Kdy a jaké se u vás začali vyskytovat první příznaky? Co si pamatuji tak u prvního dítka museli být už poměrně brzy, ale přisuzovala jsem to stresu a nespavosti kvůli situaci v práci protože jsme se tehdy už dlouho snažili a nešlo to.
Teď bych měla být nějakých 6-7dpo, dva dny zpět jsem lehce zašpinila, to se mi stalo asi 2 měsíce zpět poprvé, ale při ovu a to je prý běžné, teď to bylo určitě později. Asi od včera pociťuji tlak až takové “táhnutí” podbřišku, na ms by to mělo být ještě poměrně dost brzy. Do toho možná ještě nějaké jiné náznaky, ale snažím se to moc nevnímat a nepozorovat se ať si nic nevsugeruju, na test je podle mě ještě dost brzy tak nějak nevím no.
Já v oblasti břicha neměla žádné příznaky. První příznaky byly vždy nezvykle dobrá nálada 😀 v období, kdy by měla normálně přijít MS. Prostě se člověk chtěl pořád usmívat, byl takový v klidu, zkrátka dost nezvyklý příznak. Stalo se mi to u dcery i syna (to byl jednou říjen a jednou červen). V měsících, kdy se nám to "nepodařilo", ale snažili jsme se, jsem na ten pocit čekala a nic. Potom asi za dva týdny začala únava, člověk byl zpomalený. Žádné zvláštní pocity v břiše nebo v prsou jsem ale nemívala. (Ovu jsem jinak cítila.)
Je brzy, nepozoruj se. Vždyť nemusíš mít vůbec žádné příznaky.
@anonym_0a4f95 já se právě snažím, ale ten podbřišek mi nedá, zarazí mě to kolikrát i během nějaké činnosti ne jen že bych ležela a říkala si že mě nějak pobolívá je to poměrně silný, už spíš jako by měla přijít ms než jen takové lehké “něco” jako při ovu.
Já v oblasti břicha neměla žádné příznaky. První příznaky byly vždy nezvykle dobrá nálada 😀 v období, kdy by měla normálně přijít MS. Prostě se člověk chtěl pořád usmívat, byl takový v klidu, zkrátka dost nezvyklý příznak. Stalo se mi to u dcery i syna (to byl jednou říjen a jednou červen). V měsících, kdy se nám to "nepodařilo", ale snažili jsme se, jsem na ten pocit čekala a nic. Potom asi za dva týdny začala únava, člověk byl zpomalený. Žádné zvláštní pocity v břiše nebo v prsou jsem ale nemívala. (Ovu jsem jinak cítila.)
@daasqua já zase ovu pocítila poprvé asi 2m před tím než jsem otěhotněla a byla hodně překvapená, vůbec jsem nevěděla že jde takto cítit, ani nějakou bolest ale spíš nepříjemné “těžko” na vaječníku jestli se chápeme😅 pak jsem měla právě jako přiznaly bolest v podbřišku a prsou což jsem čekala že je ms a ani jsem netestovala, chodila jsem hodně na malou, ale to se teď nedá počítat protože od těhu jsem uro pacient a močák/ledviny jsou jedno velké šílenství, no a šílenou únavu se kterou se pojilo spousty dalších věcí které jsem přisuzovala práci😅 jenže pak už to bylo nějak dlouho, řekla bych tak 10 dni a nic, koukám a mám zpoždění už asi 5 dní, nedělala jsem si naděje a říkala si že za to může stres že bych přece zvracela kdyby to bylo těhu, no bylo😅 nevolnosti se dostavili asi za týden ale naštěstí nic hrozného spíš fakt jako nevolnost, zvracela jsem za celé těhu tak 5x max

Je brzy, nepozoruj se. Vždyť nemusíš mít vůbec žádné příznaky.