Kdy se objevuje duch na těhotenském testu?
Holky, jdeme do pranice 😁
Kdy (kolikátý den cyklu) se vám objevil duch?
Proč tohle vůbec píšu. Někdo má 2 dny před ms dálnice a někdo nemá ducha ani v den zpoždění.
Tak ať nejen já, ale i ostatní vidí, co je možné 😁
(Btw. Momentálně 33dc, v neděli večer negativní TT pepino)
@evunka27 podle mě duch 🙂🍀
🥺🥰❤️
@evunka27 Vypadá to špatně. To bude nejspíše biochemko - prostě odešlo samo. Dnes už určitě TT nedělej. Zkus až v pondělí a popřípadě si dojdi na odběr krve na hodnotu HCG (měla by jsi jít obden), abys viděla, jak roste či neroste hormon. Na gynekologii ti UZ nic totiž neřekne.
@martulka88 to já vím že mi UZ nic neřekne. Jde o to, že testuji tenhle měsíc už asi po 8. Včera jediný tak nějak pozitivní test, jinak nic. Testuji od den/ob tři dny.
Mám 7 dní zpoždění, špatně mi je, břicho mě pne a prsa mě bolí taky.
Ms nikde a asi se ani nechystá.
Ale napadlo mě - oba dva testy jsou dělané jinak.
Ten pozitivní, tak na ten jsem čurala a ten druhý jsem si odčurala do kalíšku (na začátku čurání) a pak do toho ponořila.
Může to mít na to vliv?
@evunka27 já sem si někde něco takového četla, ze se musí zachytit do kelímku moc ale nepamatuji si jestli na začátku, uprostřed nebo na konci 😀 já tam vždy vycurala tu na začátku, teda aspoň myslím 🤔 Tak ho zkus další den počurat znovu a mas jasno
@evunka27 Počkej do pondělka a uvidíš. Já vždy čůrala do kelímku, do kterého jsem to ponořila. Ale vždy jsem lehce odčůrala, pak odebrala vzorek a klasicky dočůrala a vždy, když jsem byla těhu, tak byl pozitivní TT. Hlavně nedělej opravdu odpoledne - tam už je naředěná moč a nic ti to neřekne. A pokud možno v noci co nejdéle vydrž nechodit a moc se nepřepíjet. A popřípadě si zajdi na tu krev, tam máš jistotu i proto, jak by popřípadě těhotenství prosperovalo 🙂
@martulka88 no mam staromódního gynekologa a řekne mi že ať počkám. Ale právě ten duch/falešně pozitivní je z odpolední moči a čurala jsem přímo na test, bez kelímku. Včera jsem byla na záchodě naposledy asi v 8 večer a ráno šla cca v půl 8 ráno. Ale chytla jsem ranní moč.
Zkusim ještě dnes odpo a přípdně ráno zítra.
@evunka27 Odpoledne to není o ničem vypovídající. Když už, tak ráno. A tak si můžeš zajít na odběry jako samoplátce - alespoň budeš vědět, na čem jsi...

Holky, teď mě tak napadlo.
Čůráte přímo na testy, nebo do nějaké nádobky a pak namáčíte?
Může se měnit hladina hcg třeba na začátku moči a na konci?