Kdy se uhnizďuje vajíčko? Jak to poznám?
Holky potřebovala bych vědět kdy po ovulaci a možném úspěchu se uhnizduje vajíčko a jak to můžu poznat, když nevěřím BT.?
Tak dekuji
Já měla právě ten narůžovělý výtok..
Mě píchalo v podbřišku, nikdy jindy mě takhle nepíchalo.
V podbřišku me picha neskutečně jako nikdy a dneska jsem si všimla.husteho bílého hlenu . Mohli by to něco znamenat?
Ja to poznala jako silne rypnuti v podbrisku,vzbudilo me to v noci a hned jsem si rekla,ze to je urcite ono 😊 Bylo to asi 5 dni po ovu.
Mně osobně bolelo břicho, jako kdybych "to" měla dostat a dva dny jsem špinila.
No uvidíme co to bude. Velké naděje si nedělám a vytoky před menstruaci nemivam. A mám to dostat až za 14dni. A teď jsem byla na vyšetření a nic mi není. Všechno v pořádku. Žádný zánět krev ani moc neprokázala.
Ja byla cely den unavena, a zakoncila den slavnostnim vyzvracenim stedrovecerni vecere. Bylo to asi 8-9den po ovulaci a pozitivni test jsem mela 30. prosince. Mam kratky a na 'minuty' presny cyklus, takze jsem si test delala po dvouhodinovol 'zpozdeni'.
Hodne stesti.
No me po ránu natahuje í z pití vody. A když cítím jídlo zvedá se mi žaludek a nedokážu do sebe nacpat ani suchý rohlík ale zatím jsem nezvracela

https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/uhnizdeni-vajicka-kdy-k-nemu-dochazi/
Téměř ten samy dotaz ... a ja si stejne myslim ze to nepoznas ... vse se deje v mikroskopickych velikostech takze to.snad ani poznat normalne nejde. Jsou zeny ktere pri nidaci slabe krvaci. Spis je to vytok do ruzova zabarveny.