icon

Kdy se zvyšuje bazální teplota?

penny91
15. srp 2016

Dobrý den, chci se zeptat kdy se zvysuje BT? Ja jsem byla minuly mesic ke konci na vyvolavaci injekci, mela jsem zpozdení cca 2 tydny, po injekci jsem to dostala za tyden cili 5.8, mela jsem ji nejak 5dnu a skoncila, a od te doby mam zvysenou BT. At rano, ci odpoledne nebo vecer. Podotknu ze se samozrejmne snazime ob den tedka, je mozne ze se to treba jeden z tech sexu uz chytlo a proto ta vysoka teplota nebo proc? Ja myslela ze BT je vyssí az v prubehu mesice. Ms 5.8 konec ms 9.8 a od te doby zvysena BT. Sex jsme meli uz ke konci ms a pak obden.

penny91
autor
15. srp 2016

Mela jsem od konce ms 37+ porad az dneska po ránu jsem mela 36,9 ale i tohle je jako zvysena brana nebo ne? Jinak jsem mela tedka predesly dny porad jen 37+, vetsinou 37,3

bajana
15. srp 2016

@penny91 tvoj sposob merania BT nie je spravny....BT je teplota namerana pred vstanim z postele rano, pred akoukolvek telesnou aktivitou...navyse pre porovnavanie je nutne merat BT v priblizne v rovnaku dobu...navyse kazda ju ma inak zvysenu, takze meranie je najlepsie uskutocnovat aspon niekolko cyklov....oplodnenie sa na BT nepozna

verense
15. srp 2016

Já ještě dodám, že sex obden je na početí moc často. Chlap potřebuje 3-4 dny na dozrání spermií, jinak "střílí slepejma". Pokud chcete vědět, kdy máte ovulaci, tak krom měření BT (dělejte to tak, jak píše bajana) existují i ovulační testy (k dostání v lékárně).