icon

Kdy testovat ovu testem? V jaké části dne?

vlnka09
1. lis 2014

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat dle Vašich zkušeností 🙂 Kdy testujete ovulačním testem? Je to lepší ráno kdy moč není tak naředěná nebo někde jsem četla večer? Na návodu píší,že je jedno kdy - během dne kdykoliv,ale přece jen některé z Vás už mají mnoho zkušeností s tímto,tak se nestydím zeptat 🙂 Děkuji 🙂

luciebx
1. lis 2014

nejlepsi je testovat kazdy den v tu samou dobu a nej odpoledne.... ja testovavala tak ve 3 a tam byl vzdy nej vysledek.. ale kazdy je individualni.. rano se testovat ovu nema

sykorkova
1. lis 2014

Ovulační test se na rozdíl od těhotenského opravdu doporučuje provádět odpoledne. Já jsem byla kdysi úspěšná, tak držím palce i Vám. 🙂

vlnka09
autor
1. lis 2014

@sykorkova děkuji moc 🙂

vlnka09
autor
1. lis 2014

@luciebx moc děkuji 🙂

belleelle
1. lis 2014

@vlnka09 kombinovala jsem ovu testy s nosifolem, gynexem a pre-seed gelem a vyšlo to 🙂
jinak na ebay nebo amazonu se dá koupit velké balení ovu testů. někdy jsem testovala i ráno, i odpo, když byl test pozitivní. silnější čárka než ta testovací. jinak doporučuji kontrolu na ovu na gyn ultrazvukem, když bude pozitivní test.

merilinka
1. lis 2014

Holky,je možné,že mi Inofolic srovnal cyklus na 26 dní ? Dnes jsem asi dostala menzes,ještě se to pořádně nerozjelo,ale ze 45 dnů je 26,to se mi nikdy nestalo...... zkoušíme mimi,ráno jsem začala lehce špinit,stále nic,ale bolí mě břicho 🙄 🙄 🙄 . Může to být tím Inofolicem,beru ho 2 cykly...děkuju 😵

belleelle
1. lis 2014

@merilinka podle me urcite.