icon

Kdy udělat těhotenský test?

24. led 2021

Ahojky holky mám prosbu 7.1jsem měla MS 4 dny a říkala jsem si že zkusím vysledovat svoji ovulaci byla cca mezi 19.1az22.1citila jsem bolesti a měla jsem výtok tahavy bílý.tak jsme měli sex13.1. 17.1. 19.1. 22.1 tak je to cca 5 dní po ovu asi. Kdy nám zkusit test jestli jsme se trefily.nyni mám 13dni do MS. Přesně myslím že ovu byla 19.1.dekuji.

honatko092
•
24. led 2021

Ahoj, těhotenský test dělej až po případném vynechání MS. Vyhneš se zklamání, lovení duchů a případnému odchodu "těhotenství" s MS. Ideálně cca 2-3 dny po vynechání...

pampeliska1313
•
24. led 2021

Ahoj, někdo má pozitivní test už třeba dva dny před ms, ale obecně se radí radši počkat, aby jsi nebyla zklamaná ( třeba bys měla slabě pozitivní test a pak by přišla ms) Mně osobně se pozitivní test ukázal 16 dní po ovulaci, kterou mi potvrdil lékař. A když jsem to zkoušela 14 dní po ovulaci, test byl negativní. Takže jestli jsi měla ovulaci 19-22, počítala bych 16 dní od pozdějšího data (22). Nicméně, já měla delší cykly, pozdější ovulaci.. třeba by se ti to ukázalo o chloupek dřív.🙂 každopádně hodně štěstí!

jade85
•
24. led 2021

Počkala bych minimálně ještě týden - abys byla těch 12 DPO, to už může klidně být neco vidět 🙂 ale ideálně aspoň do termínu ms 🙂

keksik002
•
24. led 2021

Test by se mel delat tak tyden po vynechani MS no ja delala asi 5 dni pred MS a silna carka :D

autor
•
24. led 2021

@pampeliska1313 ahoj ano děkuji zkusím test pár dní před ms tak 3 dny před ms myslíš že to stačí?u prvního jsem měla ducha 3 dny před MS.

michaelarousova
•
24. led 2021

Ja vzdy testovala driv ☺️Nejsem troelivy clovek a nedokazu cekat☺️ To ze to muze odejit s ms vim, a taky ze cely prvni trimestr je bud a nebo takze nejak nevim proc cekat☺️ Ja zkousela 10dpo a uz ham neco bylo☺️

pampeliska1313
•
24. led 2021

No já osobně bych počkala, protože, jak jistě víš, je možnost, že budeš mít pozitivní test a pak přijde ms. Samozřejmě přijít nemusí, ale myslím, že lepší je počkat. Konečný rozhodnutí je samozřejmě na tobě.

journals
•
24. led 2021

A k čemu ti hledání ducha bude. Vždyť test stejně nic nevypoví - jen to, že stejně musíš počkat do menstruace. Tohle duchaření nepochopím. Čekání 2, 3 dny už vydržíš a vyhneš se případnému zklamání. Pak tu často holky píšou jak "potratily" začátkem 5. týdne, jsou z toho úplně zbytečně nešťastné a smutné.
Test rozhodně až když vynechá menstruace. Dřív ti test stejně nic nepoví.

autor
•
24. led 2021

@journals a kdo píše o duchovy?boze já se neptám na ducha.

journals
•
24. led 2021

Ptáš se, jestli stačí když si uděláš test 3 dny před menstruací.
Pravděpodobný scénář je takový, že:
buď tam nic nebude
nebo bude duch
nebo bude jasná a výrazná čárka.

Nejpravděpodobnější je ten duch... A i kdyby tam byla jasná čárka, tak to zase před menstruací o ničem nevypovídá. Je to vlastně jedno, jestli se tu bavíme o pozitivní čárce nebo o duchovině

autor
•
25. led 2021

Jasně to vím jen tak kdy přibližně udělat test ale je to individuální koukam.dnes mi začal vytok dost silný.tak uvidím co z toho bude

autor
•
26. led 2021

Den s se pridalo trochu bolesti v podbrisku myslíte že by to mohlo něco znacit?

honatko092
•
26. led 2021

Jo, úplně cokoliv 🤷‍♀️ Radím ti nezkoumej se a normálně žij a funguj...až ti MS vynechá, tak budeš pravděpodobně těhotná. Tyhle šíleně honby za miminkem způsobují akorát psychické problémy, nerozumím tomu upnutí na jednu jedinou věc (leda pokud se snažíš dva roky a dýl...)

michaelarousova
•
26. led 2021

To muze byt k ms a nebo taky k tehu☺️ Zkusila bych na to nemyslet a cekat☺️Vim je to tezke😂taky jsem se stale zkoumala☺️Ale vzdCky kdyz me bolela kazda cast tela tak to nikdy tehu nebylo☺️ Naopka mesic kdy mi bylo hezky to vyslo☺️