Kedy je vhodný čas na otehotnenie?
Ahojte zienky,
mam taku otazocku. Neviem kedy je vhodny cas na otehotnenie (ano, kedy mame muchlovat, to sa pytam 🙂 ). Robim si ovulacne testy a podla info co mam, by mal byt najhodnejsi cas na muchlovanie ked ciarka zmizne, vychadzam z logiky, ze do 24 od ciarky ma byt ovulacia. Druhu ciarku mam aj 3 dni. Ked vsak zmizne ciarka zmizne aj hlien...? Tak po ci pred ci ako?
Na všech ovulacnich testech,co jsem si dělala,v návodu psali,že k ovulaci dochází max za 48 hodin po tom,co se objeví testovací čárka stejně silná nebo silnější než ta kontrolní. Poté již testovací čárka slábne...takže není pravda,že k ovulaci dochází v momentě,kdy jsou obě čárky stejné...
Duch není pozitivní test, já měla druhou čárku viditelnou celý cyklus. Testuješ odpoledne, po pár hodinách bez pití a wc?
Jinak já v den, kdy jsem měla odpo pozitivní ovutest, tak už ten den ráno jsem měla pokles bt, tj. ovulaci. Přitom ovutest byl kolikrát pozitivní znovu i druhý den, když už šla bt nahoru. Pokud můžeš měřit bt, tak to je nejspolehlivější na zjištění ovulace. Mladšího syna jsme zplodili den po ovulaci 🙂.

Ovulace je kdyz je carka nejsilnejsi!! Jakmile zmizne mas po ovulaci...