Kedy je vhodný čas na otehotnenie?

gita17
20. únor 2018

Ahojte zienky,
mam taku otazocku. Neviem kedy je vhodny cas na otehotnenie (ano, kedy mame muchlovat, to sa pytam 🙂 ). Robim si ovulacne testy a podla info co mam, by mal byt najhodnejsi cas na muchlovanie ked ciarka zmizne, vychadzam z logiky, ze do 24 od ciarky ma byt ovulacia. Druhu ciarku mam aj 3 dni. Ked vsak zmizne ciarka zmizne aj hlien...? Tak po ci pred ci ako?

alassel
20. únor 2018

Ovulace je kdyz je carka nejsilnejsi!! Jakmile zmizne mas po ovulaci...

radkan91
20. únor 2018

Na všech ovulacnich testech,co jsem si dělala,v návodu psali,že k ovulaci dochází max za 48 hodin po tom,co se objeví testovací čárka stejně silná nebo silnější než ta kontrolní. Poté již testovací čárka slábne...takže není pravda,že k ovulaci dochází v momentě,kdy jsou obě čárky stejné...

gita17
autor
20. únor 2018

Ja som nikdy nemala tu druhu rovnako silnu,vzdy len duch

thalia
21. únor 2018

Duch není pozitivní test, já měla druhou čárku viditelnou celý cyklus. Testuješ odpoledne, po pár hodinách bez pití a wc?
Jinak já v den, kdy jsem měla odpo pozitivní ovutest, tak už ten den ráno jsem měla pokles bt, tj. ovulaci. Přitom ovutest byl kolikrát pozitivní znovu i druhý den, když už šla bt nahoru. Pokud můžeš měřit bt, tak to je nejspolehlivější na zjištění ovulace. Mladšího syna jsme zplodili den po ovulaci 🙂.

gita17
autor
21. únor 2018

co je to? pozitivny test alebo duch?