Léčitelé. Dopomohli vám k těhotenství?
Ahojky, jelikož se snažíme už přes rok a půl, tak už začínáme zkoušet všechny metody co snad existují, než se vydáme do CAR.
A touto cestou jsem se chtěla zeptat, zda tu někdo je, komu k vytouženému těhu pomohl léčitel...jakou metodou, za jak dlouhou dobu, kde sídlí....
Doufám, že si nebudete ťukat na čelo 😅 Ale už jsem o tom něco zaslechla... Předem díky za info 🙂
No Barunek, samo že pamatuji!!! Jakto že jsi se nám ztratila ze Spolubojovnic? Stále Tě vedeme v tabulce a nevíme, co je z tebou. 🙂 A co ta změna nicku?????
Leny zadej si do vyhledávače např.: "zdraví krevní skupiny" a vyjede ti spousta odkazů a zajímavého čtení
To jsem zkoušela, ale myslela jsem jestli nemá někdo tip na dobrou knížku. Oni taky na tom internetu píši všude něco jiného.
Ahoj holky,
Leny - já nemám tip na knížku, ale mám přímo od jedné doktory, co je velmi prospěšné, neutrální a zakázané pro sk. 0 a A. Tak pokud bys měla jednu z těhle skupin, tak mi písni do IP svůj mail a já ti to naskenuju. Je to oboustranná A4 a je to dost podrobné. Možná máme doma i AB. Nevím. Musím se podívat.
Jinak teda co se týče léčitelů, tak já na ně věřím a moc. Po dvou letech nezdaru jsem začala se slečnou, která mi pracuje s čakrama, dělá mi masáže. Pak jsem byla u kineziloložky. Obě dvě mají, ač na sobě nezávislé, stejné nálezy. Taky se zminily o webu www.vedomematerstvi.cz, tak koho by to zajímalo, mrkněte na to. Jinak se snažíme dodržovat i právě stravu dle krevních skupin, jíme zelený ječmen, chlorellu, maku a já ještě nějaký přírodní hormon. 😉
Jizu, pošlu ti můj email, to budeš moc hodná a jinak díky moc za odkaz na webové stránky, hned na to doma mrknu, teď jsem v robotě.
Tak jsem si objednala knížku "Žijte správně - 4 krevní skupiny, 4 programy", tak jsem na ni zvědavá, četla jsem na internetu, že je osvědčená, tak uvidím.
Jenom posunuji toto téma dopředu, kdyby si ho někdo všimnul a přispěl svou zkušeností.
janý tak mě teda šarlatán nepomohl ,opravda hodil mě do klidu a ty jeho masage ,mi teda nepřidayi ..bolejí mě záda doteď.. 🙄
ty si blázen ,manža by na mě šáhnout nesměl a taky mě bolí ocas a ten mě předtim nikdá nebolel 😔 😔 😔
ahoj já mám zkušenost s jedním léčitel, ale bohužel se netrefil v naší diagnoze, řekl, že mi nefungují vaječníky ... což pravda není ... a manžel, že je OK a ten naopak má 1% dobrých spermií
tady je moje zkušenost s léčitelem (no i když bych slovo léčitel rozhodně nepoužila, spíš podvodník)
Tak můžu přispět po čase do této diskuse, po návštěvě léčitele jsem hned ten měsíc otěhotněla. 😵
ahoj leny pri pohledu do tvého alba klobouk dolů.... a pochopitelně gratulace a jakého lečitele jsi byla?
Působil na mě energií v oblasti břicha, držel ruku na břichu dlouhou dobu, cítila jsem teplo. Pak mi něco šeptal do ucha a pak znova rukou před břichem mával. U manžela taky. Dal mi pár rad co nemám jíst a řídit se stravou podle krevní skupiny. Hlavně si nemáme lít mléko do kafe, jíst jogurty atd.
Nemáte někdo nějaké další zkušenosti s léčiteli nebo přímo s p.Haklem z Pátku u Poděbrad ?
Nemáte někdo nějaké další zkušenosti s léčiteli nebo přímo s p.Haklem z Pátku u Poděbrad ?
Ahoj holky - pomohl vám někomu léčitel k otěhotnění???????????????A popřípadě jaký?díky
Nevím jestli mi pomohla léčitelka, nebo to byla náhoda, každopádně jsme byla na kineziologii a tam mi paní řekla že do 3 cyklů otěhotním a stalo se tak. 😕

Je, Janýsku, tak díky za info. S robertkem máš pravdu, není to to pravé ořechové. 😉