LF dlouhá 11-12 dní - stač na uhnízdění vajíčka?
Ahoj, rada bych vedela, jestli staci LF dlouha 11-12 dni na uhnizdeni vajicka? Nebude to problem pro uhnizdeni pri popripadnem oplodneni? Dekuji za kazdou zkusenost, nazor ci radu 🙂
@snazimese mám LF 10-12 dnů a otěhotněla jsem za velmi krátkou dobu celkem 3x, z čehož mám dvě děti a jednou to nevyšlo, byla jsem nemocná v kritickém 6. týdnu. S délkou LF neměl potrat souvislost.
@sudylichozrout o potrat nejde, ale o to, aby mělo oplodněné vajíčko dost času na to se pořádně uhnízdit
Tez jsem mela 11 dni. Zkousela jsem brat pyridoxin a opravdu mi o 1-2 dny prodlouzil LF 🙂
Mám 10 dní a již dvakrát jsem otěhotněla skoro hned. Pyridoxin mi na prodloužení LF ale nepomohl.
LF mám 10dní a ohledně toho nebyl s otěhotněním problém. Pyridoxin nezabral, resp. se mi v tom cyklu kdy jsem ho zkoušela, furt nechtěla rozjet ovulace, tak jsem ho přestala brát. Pokud je cyklus jakžtakž pravidelný, tak bych do toho zbytečně nezasahovala.

@snazimese mela jsem jí 10-11 dní a dneska tady vedle mě sedí 9 měsíční holčička 😉 takže podle mě to stačit musí 😊