icon

LF dlouhá 11-12 dní - stač na uhnízdění vajíčka?

snazimese
16. říj 2018

Ahoj, rada bych vedela, jestli staci LF dlouha 11-12 dni na uhnizdeni vajicka? Nebude to problem pro uhnizdeni pri popripadnem oplodneni? Dekuji za kazdou zkusenost, nazor ci radu 🙂

carly1990
•
16. říj 2018

@snazimese mela jsem jí 10-11 dní a dneska tady vedle mě sedí 9 měsíční holčička 😉 takže podle mě to stačit musí 😊

snazimese
autor
•
16. říj 2018

@carly1990 Děkuji za uklidnění 🙂 Já právě někde četla, že nejlepší je LF 12 dní a víc, proto jsem se docela bála 🙂 Já jsem dnes 2 DPO, trefili jsme se s "mazlením" přímo do ovulace, tak snad se konečně zadaří 🙂

carly1990
•
16. říj 2018

@snazimese lepší to možná je, ale nám stačilo i o den méně než vám 😉 moc vám přeju aby se zadařilo 😊

snazimese
autor
•
16. říj 2018

@carly1990 Mockrát děkuji 🙂 ms by měla dorazit příští pátek nebo sobotu, tak uvidím 🙂

carly1990
•
16. říj 2018

@snazimese Budu ti moc držet pěsti aby nedorazila 😊

snazimese
autor
•
16. říj 2018

@carly1990 Děkuji, doufám v to 🙂

gruyerre
•
16. říj 2018

@snazimese Snad tě taky uklidním, u mě 11 dní stačilo dvakrát 🙂
Ale protože je opravdu ideální mít ji trochu delší, poradím ti vitamín B6, někomu pomůže prodloužit LF, tak zkus 🙂

snazimese
autor
•
16. říj 2018

@gruyerre Děkuji za radu, vyzkouším kdyžtak 🙂 a můžu začít brát ten vitamín kdykoliv?

gruyerre
•
16. říj 2018

@snazimese Jo, klidně začni, tím nic nezkazíš, i když tento cyklus už ti LF asi neprodlouží

snazimese
autor
•
16. říj 2018

@gruyerre Nevadí, ale aspoň základ na prodloužení bude pokud se tento měsíc nezadaří mimi 🙂 Zítra pojedu do města, tak si ho koupím 🙂

sudylichozrout
•
16. říj 2018

@snazimese mám LF 10-12 dnů a otěhotněla jsem za velmi krátkou dobu celkem 3x, z čehož mám dvě děti a jednou to nevyšlo, byla jsem nemocná v kritickém 6. týdnu. S délkou LF neměl potrat souvislost.

snazimese
autor
•
16. říj 2018

@sudylichozrout o potrat nejde, ale o to, aby mělo oplodněné vajíčko dost času na to se pořádně uhnízdit

leymea
•
16. říj 2018

Tez jsem mela 11 dni. Zkousela jsem brat pyridoxin a opravdu mi o 1-2 dny prodlouzil LF 🙂

snazimese
autor
•
16. říj 2018

@leymea A jak dlouho jsi ho brala než se ti protáhla LF? 🙂

leymea
•
17. říj 2018

@snazimese hned prvni cyklus. Ale musi se brat ve vetsim mnozstvi. Jen si to uz nepamatuju, ale na netu o tom urcite neco najdes 🙂

cinam
•
17. říj 2018

Mám 10 dní a již dvakrát jsem otěhotněla skoro hned. Pyridoxin mi na prodloužení LF ale nepomohl.

jaaaninda
•
17. říj 2018

LF mám 10dní a ohledně toho nebyl s otěhotněním problém. Pyridoxin nezabral, resp. se mi v tom cyklu kdy jsem ho zkoušela, furt nechtěla rozjet ovulace, tak jsem ho přestala brát. Pokud je cyklus jakžtakž pravidelný, tak bych do toho zbytečně nezasahovala.

snazimese
autor
•
17. říj 2018

@leymea No uvidim. Pockam jestli se tento cyklus zadarilo nebo ne a podle toho zacnu nad tim uvazovat 🙂

snazimese
autor
•
17. říj 2018

@jaaaninda ja mam cykly pravidelne, bezne 28-29 dni 🙂