Livsane. Máte zkušenost?
Máte zkušenost, že na testu dr max citlivost 10 slaboulinka čárka z rána, ale na 20 livsane teď viditelnejsi duch?
Jo, Livsane mi ukázal před máš slabou čárku. Dr max a mamatest až skoro více než týden po vynechání
@bublinkakocicka nevim, jestli jde vidět, naživo je hezky viditelná. 🤔
já tam tedy nevidím nic ☹
Ja mam s livsane dobre zkusenosti, ale jeste lepsi s gs mamatestem... dr max naprd
Já slabounkeho dušička vidím, zkus za dva dny znova, hodně štěstí 🙏🍀
A kolik jsi dní po ovulaci
@lenickamimi 10 dpo, ale kdy to mám přesně dostat nevim, mám nepravidelné cykly. :( Když se řídím posledním, tak bych MS měla mít po 37 dnech, tj za tři dny. Ale bůh ví 🤔
To právě také moc nechápu. Poslední MS byla 19.5...kdybych to měla brát podle poslední, tak už mám 3 dny zpoždění, což mi přijde divné. Pomůžete mi to, prosím, pochopit? Bez hloupých narážek, opravdu nevím,kde jinde se zeptat. Děkuji ❤️
Aha, a ovulaci nějak sleduješ ovu test, bazální teploty měřís, nejlepší je si to vše zapisovat do nějakého grafu a ten ti pak vyhodnotí plodné dny a zhruba kdy by se MS měla dostavit 👍🙂
Tak od ovulace by se MS měla dostavit zhruba do 14 dní až 16, záleží jak dlouhou máš lutealni fázi
@lenickamimi podle ovulačních testů. 🙂 Děkuji za radu🍀
Mě tedy dost pomohl Duphaston a gynex kapky, také jsem měla nepravidelný cyklus někdy i bez ovulace, potom dvakrát MS nedorazila vůbec. Nasadil mi doktor Duphaston po ovulaci na 10 dní a kapu druhý měsíc ten gynex 3x5 kapek, díky tomu mi naskočil znovu cyklus jako dřív 🙏
@if82 jak bylo řečeno v Dívčí válce :Když Perun dopusti, i sukovice spustí. 😁 Vše je možné. My takhle jednou měli chviličku čas než nám měla přijít návštěva a jak ho vyplnit že? Dceři bylo 9 měsíců a šup 😂 já teda nekojila a mentruaci a vše normálně probíhalo. Ale s tím,že na dceru jsem čekala skoro 5 let,tak jsem taky nečekala,že to druhé půjde tak rychle

Ukaž foto