Lze otěhotnět 5 dní před MS? Zkušenosti, že to u Vás vyšlo?😉
Zdravím holky,
Začali jsme se snažit o mimco. Ovulaci jsme bohužel nestihli ( přítel byl v práci,já taky) a řekli jsme si že to zkusíme až ke konci měsíce. Začali jsme tedy zkoušet od 25.6 teď každý den. Nicméně jen tak čistě teoreticky otěhotněla některá na první dobrou i před MS?
Měla bych ji dostat zítra, ale zatím žádné příznaky. Vím,že z praktického hlediska po ovulaci nelze otěhotnět,ale přeci jen jsou výjimky 😀🙂
Beru už přes 3 týdny listovku a piju 2x denně kontryhel.
Díky za zkušenosti.
@lachtanice86 vím,jak funguje tělo. Jen jsem chtěla zijistit zda má někdo zkušenosti.... U druhého jsem třeba otěhotněla přesně na den po MS.....
@lalolita no ale to nesouvisí s ms, ale ovulací. Bez ovulace nelze otěhotnět. 5dnu pred predpokladanou ms lze otěhotnět, ale to se musí posunout ovulace. Jednoduché. Pokud si ovulaci prosvihla tak šance není. Tečka
@klokanka31 to bych řekla,že asi ne.... Nicméně s druhým jsem otěhotněla den po MS🙂
@lalolita To prý kamarádka mojí mámy, že jediný sex měla s manželem při ms, a bylo z toho mimi...otázka je kdy je ta ovulace no 🤔
Ale ano, lze to a stává se to. Už to tady bylo řečeno výše, záleží na tom, kdy byla ovulace.
Tak ja jsem ten pripad🤣🙈 otehotnela jsem par dni pred MS, nevim uz kolik, 4 nebo 5, ale mela jsem v te dobe ovulaci 😊
@monii007 no jo, ale pokud si v te době mela ovulaci, tak si určitě nemela 4-5 dnu do ms. Kdyz je posunuta ovulace, je posunuta ms. Délka LF je vzdy stejne dlouhá a 4-5 je málo na uhnizdeni.
@klokanka31 ale jo, sex může být v době ms, ale termín sexu a ovulace je něco úplně jiného. Spermie můžou klidně několik dnů na ovulaci počkat, tedy určitě neotehotnela v den styku. A to že je ovulace brzy po ms, neni nic neobvyklého
@monii007 ano,otehotela jsi při ovulaci,která zrovna tehdy byla posunutá,tedy až v době,kdy jindy už byla druhá fáze cyklu.
Já jsem měla několikrát ovulaci kolem 30 dne cyklu,ale ač mám běžně délku 29-35 dní,tak bych nemohla tvrdit,že jsem otěhotněla před ms. To je blbost. Ms přišla až po 40 dni, tak jak to umožnila délka druhé fáze.
@monii007 vzdyt ano, ovulace se muze posunout, to není problém, ale s tim se ti vzdy posune i termín ms
@andelka @lachtanice86 dobre, dobre 🙂 pro me to bylo proste pred MS, pac jsem ji uz ocekavala a nedostavila se. Ale ucebnicove, lekarsky, je to jak rikate.
@lalolita A víš jistě, že už je po ovulaci? Dělala sis testy nebo měřila BT?
Milé ženy, už na zítra jsem nachystala vysílání "10 tvrzení o ženském cyklu a plodnosti - mýty nebo fakta?" - jestli vás zajímá přirozená cesta k miminku, ráda se s vámi potkám 💗
přihlášení tady https://bit.ly/mytyoplodnosti

@lalolita nesmysl. Zjisti si jak funguje tělo a co je potřeba k otěhotněni. Bez ovulace není těhotenství