icon

Má cenu čekat při snažení o miminko ve 30 letech?

kitty_cat34
8. čer 2023

Ahoj holky, s manželem se rok a půl snažíme o miminko. V car nám řekli, že jsme oba v “pořádku” a nabídli IUI. Řekla jsem, že ještě počkáme. Už je to 5 měsíců a stále se nedaří.
Myslíte, že má cenu čekat? Je mi 30 let a mám za sebou jedno nepovedené těhotenství. Máte někdo podobnou zkušenost?
Myslela jsem, že časem ta touha po miminku bude menší, poslední dobou mám ale pocit, že je to víc a víc psychicky náročné… snad všechny mé kamarádky jsou těhotné a já stále nic…
Děkuji 💐

Strana
z2
okapia
12. čer 2023

Já bych ještě doporučila obrátit se na CENAP. Sídlí v Brně, ale třeba pro začátek konzultaci mailem. Pak dělají snad všechna dostupná vyšetření, IVF teda ne, pomáhají právě otěhotnět přirozeně, ale na IVF můžeš samozřejmě potom jinam. Nám stačila drobná rada bylo po trápení. Před tím čtyři roky nic. Ať to vyjde😊

mimar
12. čer 2023

Ahoj hlavně to chce klid a pohodu a nemyslet na to. Milovat se pro radost a ne pro to že zrovna dneska je ten den D. Já si vyslechla po 3 pokusu o umělé oplodnění že svoje děti mít nikdy nebudu. Tak jsem se začala s tím smiřovat, pořídili jsme si pejska a já po dvou měsících zjistila že jsem těhotná byl to šok nečekala jsem to a ještě větší jsem zažila když mi doktorka řekla že čekám dvojcatka. Holky už budou končit první třídu a ještě nám do toho tady běhá 15 měsíční klučina který v plánu opravdu nebyl 😀😀 Jsme rádi že jsou hlavně všichni zdraví a mají úsměv na tváři. Tak si najděte společný koníček a nemyslete na to a ono to přijde když to nebudete čekat.

jajaja3
10. črc 2023

@kitty_cat34 Dobrý den. Pomáhám lidem se zdravotními problémy a dělám zdarma konzultace s německou lékařkou, která je špičkou v oboru v oblasti celostní medicíny. Pomohla jsem i své kamarádce otěhotnět a ona se tak vyhla umělému oplodnění. Pokud máte zájem o konzultaci, tak mi napište.

Strana
z2