Mám po revizi stále nízkou sliznici, srovná se to?
Holky, v polovině října jsem byla na revizi, 14 dní po revizi jsem odjela na 3 týdny do lázní a dodnes jsem to nedostala. Jen každých 28 dní mám 2 dny menstruační bolesti, ale nic se nespustí.. Už z toho šílím.. 2x jsem byla u OG a podle ultrazvuku je údajně vše v pořádku.. Folikuly dorůstají, mám i ovulaci, jen sliznice je nízká, cca 4,5mm, což jsem měla nízkou sliznici i předtím a normálně jsem ms měla.. Teď už nevím, jak dál... Nemá někdo zkušenost?? Poraďte...
Nechci te nejak strasit, ale mohli provest revizi nesetrne a deloha se ti slepila na nejakem miste a mens.krev nemuze vytekat ven, proto mas bolesti v dobe predpokladane menstruace. Srusty nejsou videt na utz. Resi se to hysteroskopii, kde se rozrusi a jit nejlepe na odborne pracoviste...
Pokud to tedy neni treba hormonalni problem.
@1306 Zkus jeste prodiskutovat treba s OG o teto variante. Hysteroskopie se vetsinou dela v narkoze. Ja jsem byla na soukrome konzultaci, ktera se plati u Doc M.Mary a moje podezreni na srusty mi potvrdil (nizka sliznice po dvou revizich a slaba menstruace) a hned objednal na zakrok a rozrusil je.

@1306 měla jsem to bez revize. Bolesti ale jinak nic. Mě pomohla buď vyvolavačka. A nebo hormonalni jóga.