icon

Mám šanci na těhotenství po užití Ovitrelle?

aaliyahhh
24. čer 2026

Ahoj všem, jsem po užívání léků clostylbegyt, na ultrazvuku dva dominantní folikuly. Následně vpich ovitrelle, momentálně jsem 9 den po ovitrelle. A zkouška testu od 7 dne. Dnes byl test clearblue s malou čárkou, skoro neviditelnou, viz. foto, mám šanci? A mám pokračovat dál?

Děkuji!!!! 🙏🏼 👶🏻

lencaa11
24. čer 2026

@aaliyahhh tohle je ještě injekce testovat od 13 dne to by test měl sílit a tím pádem to bude těhotenství

aaliyahhh
autor
24. čer 2026
@lencaa11

@aaliyahhh tohle je ještě injekce testovat od 13 dne to by test měl sílit a tím pádem to bude těhotenství

@lencaa11 moc děkuji za odpověď!

dianna90
25. čer 2026

Ahoj, já jsem ovrietelle používala při každém pokusu a když jsem byla nedočkavá, testovala jsem se hned od 2. dne od vpichu a sledovala, jak je čárka silná dokud se neztratila (vždy stejným testem, aby to bylo vypovídající). Zmizela mi vždy 7.den od vpichu, poté jsem již věděla, že případná čárka už není z injekce. První náznaky jsem zachytila už 9-10DPO. 🙂 Používat stejnou značku testu vnímám jako důležité, za mě proužkový z BENU - nikdy mi neukázal nic falešně, ani ryska nebyla vidět.

aaliyahhh
autor
26. čer 2026
@dianna90

Ahoj, já jsem ovrietelle používala při každém pokusu a když jsem byla nedočkavá, testovala jsem se hned od 2. dne od vpichu a sledovala, jak je čárka silná dokud se neztratila (vždy stejným testem, aby to bylo vypovídající). Zmizela mi vždy 7.den od vpichu, poté jsem již věděla, že případná čárka už není z injekce. První náznaky jsem zachytila už 9-10DPO. 🙂 Používat stejnou značku testu vnímám jako důležité, za mě proužkový z BENU - nikdy mi neukázal nic falešně, ani ryska nebyla vidět.

@dianna90 moc děkuji!!!

dianna90
2. črc 2026
@aaliyahhh

@dianna90 moc děkuji!!!

@aaliyahhh a jak to dopadlo? 😊

aaliyahhh
autor
2. črc 2026
@dianna90

@aaliyahhh a jak to dopadlo? 😊

@dianna90 bohužel, 16 dnů po ovitrelle se dostavila menstruace.

dianna90
2. črc 2026
@aaliyahhh

@dianna90 bohužel, 16 dnů po ovitrelle se dostavila menstruace.

@aaliyahhh tak budu držet palce na příští pokus. Nevzdávej se 🩷✊️

aaliyahhh
autor
7. črc 2026
@dianna90

@aaliyahhh tak budu držet palce na příští pokus. Nevzdávej se 🩷✊️

@dianna90 moc děkuji ❤️😍 bojujeme dál