icon

Mamatest. Jakou máte zkušenost?

9. dub 2025

Dobrý den, prosím co říkáte na tento mamatest? Dělala jsem včera z odpolední moči, tam nebylo vidět téměř nic...ale dneska ráno (viz foto) pěkně viditelný duch.
Dělala jsem i test sluníčko a v obou případech ihned po namočení duch. Ovulaci si nehlidam, cykly mám nepravidelné, ale sex byl 27 a 29.3

Mamatest. Jakou máte zkušenost?
renat23
9. dub 2025

Vypadá to nadějně, zkoušet dát a přeji ať hezký sílí 🍀❤️

eliska1998
9. dub 2025

Určitě bych zkoušela dál jestli bude sílit 🩷😇

autor
9. dub 2025

@renat23 děkuji 🙏🏼

autor
9. dub 2025

@eliska1998 děkuji 🙏🏼

lencaa11
9. dub 2025

Něco tam je ale vzhledem k tomu že tento test je tim to zmani zašla bych si pro jiný 👍🍀🍀

autor
9. dub 2025

@lencaa11 dělala jsem ze stejné moči i sluníčko, tam se také ukázal duch hned po namočení...jen nemám fotku 🙈

lencaa11
9. dub 2025

Oba testy jsou stejne ( oba dělají čárky falešné ) koupila bych test - dr max ,Benu ,rosmann atd...pro svůj klid

eloana
10. dub 2025

Bohuzel mamatest dela falesne pozitivni carky.... osobní zkušenost.....drive mi zadny test falesne // neudela... nyni 2x mamatest

anny417
11. dub 2025

Ahoj, 30.3 -den po ms jsme měli s manželem nechráněný sex, menstruaci očekávám 20.4.. ale již týden mě hrozně bolí prsa, hlavně jedno a spis jak kdyby mízní uzliny, mam zimnici, chuť na sladký, nafouklé břicho, čůrám xkrat za hodinu a jsem hrozne unavena.. u obou předchozích těhotenství jsem mela proste pocit již týden od početí, ze jsem těhotná a byla.. test pozitivní vždy až v den menstruace, která nepřišla.. ted mam ten pocit dost podobny, ale trochu jiny.. pms nemívám, maximálně dva dny před ms .. amamatest ze včera mi udělal malého ducha, ale přijde mi,ze na mobilu jde vidět jeste o něco méně .. vsugerovavam si to nebo tam neco přece jen je? Děkuji

lencaa11
11. dub 2025

@anny417 na vase příznaky by už test byl pozitivni - příznaky vyvolává hladina HCG klidně to může bejt PMS do 20.4 je času dost na test

anny417
11. dub 2025

@lencaa11 popravdě doufám že je to pms, ale stejně příznaky jsem měla vždy hned týden po početí dvou dětí a test byl pozitivní až v den ms

joliska
4. srp 2025

Ahojky holky,prosím,myslíte,že je to ryska nebo duch?Použila jsem dnes ráno mamatest.Dekuji