Manžel dostával olejové injekce, snažíme se o mimčo

montinka12
17. čer 2015
Uživatel montinka12 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od montinka12.

Zdravím,

s manželem jsme se rozhodli, že bychom se mohli pokusit o mimčo. Zkoušíme to asi půl roku, věděla jsem, že měl manžel problémy s varlaty, říkal, že jedno mu pořádně nesestouplo (když sme se poznali, tak jsem to moc neřešila). Nedávno mu jeho otec řekl, že mu dávali v dětství olejové injekce a že by tak mohl být neplodný. Chtěla sem se zeptat, zda s tím máte nějaké zkušenosti.

Díky

kvakuska
17. čer 2015

@montinka12 ahoj, samotnej fakt že dostával olejové injekce nic neznamená, to by muselo bejt neplodnejch chlapů ... 🙂 ... důležitější by bylo vědět proč ty injekce dostával, jaký preparát to byl, jaké byly problémy s varlaty, proč to jedno nesestouplo, jestli byl nějaký chirurgický zákrok ... řešení je snadné, pokud vám jde jen o manželovu schopnost počít dítě, tak důležitý je spermiogram, a na ten mu žádanku může předepsat nejspíš i tvůj gynekolog ... pokud by spermiogram nebyl nějak v pořádku nebo pokud by chtěl manžel vědět jak to vypadá komplexně, takl by měl navštívit androloga, který mu v první řadě také udělá spermiogram a zjistí, zda i přes nesestouplé varle a "olejové injekce" je všechno v pořádku ... spermiogramu se bát nemusí, to zvládne v pohodě, návštěva androloga může být lehce nepříjemná, ale pořád je to zanedbatelné ve srovnání s tím, co běžně kvůli dětem podstupují ženy ... chlap který se nechá vyšetřit jako první, aniž by nejdřív hnal k lékaři ženu, to je pro mě "chlap s gulama" nezávisle na tom zda spermie má nebo nemá 😉