icon

Máte během ovulace větší chuť na sex?

saidy
13. únor 2017

Zajímalo by mě, jestli na sobě pozorujete nějaké výraznější zvýšení chuti na sex okolo ovulace a jak dlouho to trvá? Posledních pár dnů (od 11 DC, dneska jsem 14DC) bych se milovala snad v kuse. Manžel už si ze mě dělal srandu, jestli má přinést kýbl studené vody, že by mě zchladil. Máte to tak někdo? 🙂

lentilkah
•
13. únor 2017

@saidy Ja ano, vetsinou den pred ovulaci.

snehurka22
•
13. únor 2017

Já to mám taky, díky tomu i poznám ovulaci 🙂))

alvapkota
•
13. únor 2017

já zase vůbec ne, tak doufám, že ovuluji, protože příznaky jsou

elamozna
•
13. únor 2017

Ano. 🙂

snehurka22
•
14. únor 2017

Každá žena má jiné příznaky, ale ani žádné mít nemusíš. Je to různé, do revize jsem taky žádné neměla, a teď mam snad všechny 🙂

lentilkah
•
14. únor 2017

@snehurka22 Me se po ni pridala bolestivost ☹

snehurka22
•
14. únor 2017

@lentilkah to mě taky, uplně cítim kde se co děje, jak to bolí. Myslela jsem, že nám to pomůže aspoň znovu otěhotnět, ale zatím nic ☹

lentilkah
•
14. únor 2017

@snehurka22 Ja jsem teprve 2 mesice po, ale v breznu uz to chceme zkusit. Jak dlouho vam to nejde? ☹

maruberu
•
14. únor 2017

Ahoj holky, taky to tak mám ☺ Ale k druhému miminku to zatím nepomohlo. (První jsme měli, ani nevíme jak 😃)

snehurka22
•
15. únor 2017

no pořádně jsme to zkoušeli jen jednou, ale předtím se nám to povedlo na poprvé, tak jsem myslela, že teď to tak taky bude a nic. Já už jsem 4 měsíce po revizi. Tak nebudu zoufat a snad to vyjde příště. Teď jsem si koupila ovu testy, tak snad pomůžou 🙂 Měla jsem ale problémy s prolaktinem v krvi, tak se snažím na to nemyslet a nemít nervy ;)

lentilkah
•
15. únor 2017

@snehurka22 Testy jsou dobra vec, nam se s nima predtim zadarilo. Mela jsem rozhazeny cyklus, tak se nam pri volnem prubehu nedarilo trefit ovulaci.

alvapkota
•
15. únor 2017

Já jsem po revizi už víc než rok a taky pořád nic

snehurka22
•
15. únor 2017

@lentilkah tak doufám, že nám pomůžou.. 🙂 Tak ať se Vám brzy znovu zadaří ;)

@alvapkota no a dělali ti třeba hormonální profil nebo nějaké vyšetření, že se tak dlouho nedaří...?

alvapkota
•
16. únor 2017

hormonální profil ne, ale dostala jsem clostil a proveru, protože nedozrávají vajíčka. Jednou se již zadařilo ale neúspěšně tak to snad není úplně ztraceno. Je mi sice už 33, ale snažím se myslet pozitivně.

snehurka22
•
21. únor 2017

možná bych se na ten hormonální profil zeptala doktora. Stačí zvýšený prolaktin a otěhotnění se nedaří (mám zkušenosti) ;)

danicka84
•
14. dub 2017

Taky to tak mam, 3-4 dny. Pak konec jako kdyz utne.

valeriem
•
15. dub 2017

Jj, taky, cca 4 dny. To mi vzdy prijdou vsichni chlapy tak nejak "pritazlivejsi" 😅

panceta
•
24. dub 2017

🙏 Můžu se zeptat, má tu někdo zkušenosti s ovu krvácením?? stává se Vám to??