Máte někdo zkušenost?
Zdravím už nějakou dobu se snažíme o mimčo. Minuly cyklus jsem měla zpoždění MS o 10 dni ale negativní testy. Teď mam opět už 9 dni po termínu ale testy pozitivní. Doktor nic neviděl. Další kontrola je až za 14 dni. Je tu někdo komu to pak klaplo? Doktor říkal, že tam nic moc nevidí a že to muže odejít s menstruaci.

To vypada, ze mas delsi cykly, ovulace mohla byt pozdeji a proto je zatim jen dusik a doktor nic nevidi.
@lucitka91 buď v klidu,měla jsem to podobné, HCG letělo velmi rychle ale v děloze nic... Pak se našli až na další kontrole 2 gestační váčky... Teď čekám na 13.8. na další kontrolu, zda jsou obě prosperující...
Vím že to čekání je hrozné, ale stejně ti teď nic víc nezbývá 😊😊😊😊 držím palečky 🍀🍀🍀🍀
Ahoj holky. Prosim mate nekdo zkusenost? Trefili jsme se s manzelem urcite do plodnych dnu i ovulky. Mam 4dny pred ms. Sem tam mam navaly motani hlavy a nevolnost, ted jsem dva dny mirne spinila a dnes trocha cerstve krve. Test negativni....
Dobrý den máte někdo zkušenosti s testem clearblue?objevil se mi křížek, podélně modrý a zezhora dolů cerveny
@kacenka936 tak tohle vůbec neznám... Nemáš foto??

zkus si zajít na krev.