Menstruace. Jak dlouho čekat než jít k lékaři?
Ahojky děvčata, potřebuji radu dalších bab. 17. Února jsem měla mít menstruaci po 28DC . Nedorazila. První menstruaci po vysazení HA jsem měla po 40DC. Říkala jsem si, že počkám jenže ani to nepřišlo a máme 1.3. a stále nic. Sex máme pravidelný, takže možnost otěhotnění tu je. 24.2. Jsem zkoušela test, ale byl jasně negativní ani náznak ducha, nic. Mám jen citlivé bradavky, ale ne nějak výrazně. Měla jste některá také potíže s menstruaci? Jak dlouho čekat než jít k lékaři nebo tak. Nevím. Snažíme se prvně, takže tohle vše je pro mě nové. 🤷♀️🤦♀️
Ahoj, já jsem taky vysadila ha, čekala jsem na menstruaci a nikde nic, čekala jsem ale marně, tak jsem šla paní doktorce, a tím že do těla nedávám hormony, tak mám nízkou sliznici.
Tak my píchla injekci na vyvolání menstruace, ono prý se to občas stává.
@editule86 ja mela po vysazeni HA menstruaci asi trikrat a pak trictvrte roku nic 🤷 doktor na to rekl, ze to nekdy trva, vyvolavacku mi nepichl. pak sem vymenila doktora a ten mi rekl, ze az budu chtit MS zpet, ze mi napise HA (dobra rada, kdyz chcete otehotnet). tak sem mu podekovala a odesla. povedlo se mi to rozpit kontryhelem. pomahaji taky doplnky kde je inositol. celkove to chce po te HA nejakou ocistu. tak to je moje zkusenost, ale nekdo je po vysazeni jako pohnojeny 😁
Po vysazení jsem měla strašně dlouhé cykly, nízkou sliznici, nakonec mi dr zjistil PCO. Kdybych byla v takové situaci dnes, koupila bych si Inofolik, nebo něco podobného.

Chápu to tak, že jsi teprve druhý cyklus po vysazení dlouhodobě brané HA? Ono ms občas vynechá, i když je zaběhnutá, ale pokud bylo tvé tělo po léta zvyklé, že mu dodavas hormony uměle a najednou si je má dělat samo, tak to prostě neumí a potřebuje čas (tak půl roku obvykle), aby se to znovu naucilo. Takže pokud je test negativní, snažte se dál a nezoufejte, pokud to nepůjde "hned".