icon

Menstruace po revizi, jak jste na tom byly?

zuzana_ha
10. říj 2017

Ahoj holky, příspěvků o potratu a následné menstruaci je tu spousta, ale já se chci zeptat trochu jinak. Doktor mě po revizi ujišťoval, že do 6 týdnů přijde MS. Nepřišla, proto jsem dostala vyvolávací injekci, od ní uběhlo již 22 dnů a MS stále nikde. Lékařka, u které jsem byla minulý tyden, říkala, že je sliznice připravená a MS je spadnutí. A tak pořád čekám. Jak jste na tom byly vy po revizi s cyklem, příp. za jak dlouho po vyvolání se vám MS dostavila? Děkuji. Hezký den.

janapetrvalska
•
10. říj 2017

me po revizi dosla po 4 tydnech v terminu jak bych ji mela dostat bezne .. zkus podporit nejakymi vitaminy .. ja beru nosilfol duo..

zuzana_ha
autor
•
10. říj 2017

@janapetrvalska dekuji, ja pila kontryhelovy caj a uzivam inofolic 🙂

janapetrvalska
•
10. říj 2017

nechala bych to na doktorovi, kazda jsme jina, a telo az bude pripravene tak ms dojde. Pry pomaha vyvolat horka vana, cervene vino a hermanek, tak to kombinovat ..

ejmate
•
10. říj 2017

já jsem hned po revizi začala pít čaj z maliníku a kontryhelový čaj a ms dorazila přesně za měsíc. Revizi jsem měla 8.9. a ms 8.10. Nevím teda jestli pomohli ty čaje, ale musím říct, že jsem ani neměla žádné menstruační bolesti, a to mám normálně křeče jak blázen.
Čaje jsem koupila ve zdravé výživě. Jedno balení asi za 28 Kč.

lmartinkova85
•
10. říj 2017

Já potratila 11.9. Bez revize, 14dni jsem Pila kontryhel, včera 9.10 mi přišla MS