Miminko počas školy. Dá se to zvládnout?
Ahojte. Hledám všechny snažilky, budoucí snažilky těhulky a maminkou, které si chtějí pořídit miminko na škole. Nebo o tom teprve uvažují. Pořád se rozmýšlím , zda je správné mít miminko v posledním ročníku VŠ, ale už po něm velmi toužím. Máte Někdo podobný problém. Měli jste někdo miminko na škole? Dá se to zvládnout? 🙂
jojo, ucite 😵 všechny to zvladnem 😉 jen doufam,ze nebudeme mit nejake potize s otehotnenim...
pritel je programator a co na "bojovnicky" (jak jim sam rika 😀 😀 ) neni moc dobre 😠
adelka: Budeme držet palce. Já mám občas taky podobné chmury a obavy,a le to si nesmíš připouštět a stresovat se tím.
A kdy do toho teda půjdete? jestli už jste plánovali (alespoň trochu). my jsme si jen řekli, že od února tomu necháme volný průběh...nic víc neřešíme a necháme to na přírodě.
Ahojky...tak my jsme si taky hooodne dlouho davali otazku,jestli je cas mit mimco i kdyz studuju...pritel uz chtel davno,ale ja hlavne nebyla na mimco pripravena a navic jsem zacala studovat vosku...ale ted jsme si rekli,ze jsem v poslednim rocniku a to uz se zvladne kdyz budu delat absolventku s briskem...no a asi na podruhy nam to vyslo 🙂 je fakt,ze driv jsme se strasne stresovala kvuli kazdy pisemce,ale ted to tam vsechno beru nejak s klidem hlavne chci a musim kvuli prckovi...vubec toho nelituju jen mam porad strachy aby bylo vsechno v poradku...zitra jdu na prvni kontrolu a vlastne na potvrzeni tehu...uz se nemuzu dockat a hlavne uz chci slyset,ze je vsechno v poradku 😅 to kazda musi vedet jestli se na mimco citi na skole nebo ne a myslim,ze rady nepomuzou...pokud ta dotycna ma pochybnosti a neni si jista mela by pockat..to je muj nazor,ale myslim,ze s briskem nebo mimcem se da skola zvladnout,vzdyt nejsme prvni ani posledni 😉 🙂
renat: nebydlime spolu, pred chvili mi pritel odjel do prace a domu jezdi jen na vikendy, takze se vidime jenom vecer kdyz jdeme spat,protoze pres den pracuje doma u rodicu a jeste se uci do skoly. Zatim nechci nic planovat,protoze pritel je ted maximalne vytizeny praci a psanim diplomky do skoly a jestli zvladneme toto a moji maturitu,tak si myslim ze to poradne oslavime treba miminkem 😉 .
No zkratka nechci nejak tlacit na pilu.
Myslim, ze az budeme mit v techto vecech jasno a koupime ten byt,tak bude jen otazka casu,kdy miminko prijde.
V podstate by se nam mohli zadarit uz ted 🙂 HA neberu, barierovou antikoncepci nepouzivame jen si trosku davame pozor v obobi ovulace (merim BT).
Na tvem miste uz jsem asi davno tehulka 🙂 .
Drzim pesticky
a jinak vsem preju zdravi deticky a bezproblemovy tehu!!!at vse vychazi!!
eeefffaaa: Jiste se to zvladnout da. Jen to chce dobre zazemi a klid v rodine. Moje profesorka loni sla na materskou jen proto aby mohla zacit studovat psychologii 🙂 takze se to da a myslim, ze se da i VŠ s briskem zacit, co myslite 😉
adelka: no my bydlime u mych rodicu..mame cely patro pro sebe a s rodicema vyborne vychazime a hodne nam pomahaji...ja studuju a pritel nema zrovna extra penize,takze myslim,ze bez jejich podpory bysme si mimco asi taky dovolit nemohli..nemusime davat na plyn,elektrinu a jidlo vetsinou taky plati oni...a myslim,ze pokud se na citis a chces to tak,tak urcite VS s mimcem delat muzes 😉
Adelka: To víš, že jo, ono to nějak dopadne. Přejeme příteli, ať vše dopadne dobře (zkoušky, diplomka atd - taky mě čeká☹
Ono to u nás možná brzo přijde, já neměřím, ovulaci mám znatelnou...Já bych taky klidně nehlídala a manža taky, ale ještě jednou di chci užít ty lyže v Itálii, možná to je sobecké, ale nechci vystavit mimi nějakému nebezpečí a nikdy nevíš, kdo tě srazí apod. Sice tam pak chceme jezdit i s mimi, ale jistita je jistota .
my to holky zvládneme, já už to mám za pár, jsem ráda, že jsem v posledním ročníku, ale možná bych stejně uvažovala i kdybych byla na začátku studiií (klidně druhák třeťák).
🙂 myslim ze nejsi vubec sobecka, moje teta tak pravdepodobne letos v lednu potratila jedno miminko,z dvojcatek ma jen jedno, malinky se udrzel mam ho v albicku🙂
děkuji, já bych si to pak fakt vyčítala...raději nebudu riskovat. Mímo od tety je kouzelné!!!
🙂 . jojo, je nadherny 🙂
S těmi lyžemi je třeba být opravdu opatrná. Lépe je začít se snažit až po lyžovačce... 🙂
Adélko, moc ti držím palce. Na mě tahle touha po mimi přišla až na jaře 2008 a už teraz mám pocit , že to do léta nevydržím... Moc ti přeju aby Vám všechno vyšlo.... 🙂
Moc ráda bych si mimčo pořídila teraz, ale přijde mi to už zbytěčná komplikace, když už končím příští rok končím ...
Pak na mimi budu mít aspoň víc času a budu se mu moct plně věnovat.... Ale kdybych byla teraz teprve v prváku, tak bych do toho asi šla hned... (čekat 3 roky bych nevydržela...) 🙂 🙂 🙂
Ahojky deenakee🙂 dekuju za podporu.
Me popadla touha po miminku nekdy v lete 2007, takze uz z toho trosku blbnu. Vsude vidim kocarky a pod.ale jeste se to da🙂
Ono to je taky trochu psychický...stačí málo. V dnešní době je vidět opravdu hodně kočárků, ýenských s bříškama....pak stačí být trochu rodinně založená a toužit po mimi a je to hned. Známe to asi všechny🙂 teda aspoň já nenechám žádný kočárek bez povšimnutí...
Denna: Takže kdy vy se začnete snažit?? vyloženě až po skončení školy??? Můžu se zeptat, cp studuješ??
já jsem byla včera u kamarádky, má kouzelného chlapečka a teď i shání nějakou práci na doma, jak sama říká, čas na to má, takže myslím, že studie s mimi můžou být v pohodě... jinak, m jedeme na lyže na silvestra, tak doufám, že jestli budu čekat miminko tak že to do té doby zjistím, právě se taky bojím abych ho nějak neohrozila případným pádem...
Tery: jsem ráda, že má někdo stejný problém, já bych se bála lyžovat...proto to chceme do těch hor vydržet, jezdíme do Itálie, lyžovat umím, lje to malé středisko, ale i tak...
proč si se ptala, jestli jsem z Kutné Hory, ty to tady znáš🙂
Tery: tak už jsem si to přečetla na té druhé diskusi, kde si se ptala🙂 ty si teda z Kutné Hory? Hmm a můžu se zeptat, kolik je tobě? nějaká fotečka by nebyla? Alespoň na chvilku, že bych koukla🙂
no, ono je to taky o tom, jak je miminko hodne, moje maminka s nami nemela ani minutku klid 🙂 ale zase kamaradka rikala, ze s malou cele dopoledne prospi pak uvari obed a spi dal 🙂
Ahoj holky, tak co je noveho?🙂
Jasně, ono těch faktorů je víc...hlavní je mít oporu v manželovi, případně babičkách..
renat: my už jsme to s miminkem nemohli vydržet, hlavně jsme si říkali, že to třeba hned nepůjde... takže už zkoušíme 🙂 ted začínáme druhý měsíc 🙂 mě je 21 bude mi za pár dní 22... já ještě nemám v PC stažené fotky, tak teď ani nemám jakou bych ti sem dala hm... chodíš v hoře někam často? odkud bych tě mohla znát?
Aerin: Ahoj, asi vše při starém☹ ale to si dočteš, a co ty?
tery: takže ty si teď na VŠ? Si ty puzzle musím dávat dohromady, se mi holky pletete🙂 My ještě zkusíme ty dva měsíce vydržet, kvůli těm horám...
No tak to je asi špatný, nenapadá mě, jak bychom se mohli znát. Já jsem v podstatě 5tým rokem na VŠ, jezdím do ústí, takže moc v HOře jsem do loňska nebyla. Jinak jsem chodila na gympl.
renat: no ja uz mam ve vizitce snz😀 ale ted prave resim dilema, jestli jako fakt uz, nebo pockat do toho jara.... 😒
aerin: A jo, tak to je novinka! Ale s tím rozhodováním asi nepomůžeme, ale nemysli si, dobře tohle znám, my jsme původně začínali se snažilkováním v létě 2009, pak to byl duben a teď únor🙂 ale klidně bych do toho šla hned taky, jenže ty lyže....Dokonce by se mi to hodilo, kvůli Diplomce, protože když ji nebudu mít v březnu, tak v prosinci a to by vycházelo tam možná na porod, eventuelně mimi by mělo tak měsíc...pokud by teda mělo vše vyjít hned...
Tohle je fakt težký, ono vždy má něco pro a proti☹
renat: s mesicnim miminkem toho moc neudelas..to bych do toho sla redsi hned, hm?
Jojo, presne tak, u nas to nejdriv vypadalo tak za tri roky, pak v zari 2009, pak v breznu a ted resime jestli na to nehupnout hned😀
terrysek: na silvestra myslím nemusíš mít strach, ono mimi je ještě hodně chráněné, když je úplně malé, snad děloha je furt v pánvi, takže by se nemělo nic stát... ale jasně, radši neriskovat...

Adelka. to víš, že to zvládneš, přece na to nebudeš sama🙂