Mohou slábnoucí těhotenské testy znamenat zbytkový hCG?
Dobrý den, prosím o názory. 16.7. a 18.7. jsem absolvovala po ZT v 6. týdnu ukončení tabletou. Krvácení proběhlo jako silnější menstruace, bez velkých bolestí, týden. Po 14 dnech kontrola v pořádku. Menstruace se stane nedostavila, předminulý týden jsem si dělala TT z odpolední moči a obě čarky naskočily okamžitě a stejně silné. Minulý týden začaly slábnout a dnes ráno viz.obrázek a naskočila až po minutě.Může se jednat o zbytkové HCG a mám tomu dát případně ještě nějaký ten den nebo raději vyrazit k Dr.?Břicho mě pobolívá, že si říkám, že určitě už a nic, prsa také a sem tam mi je nevolno. Ale to jsem mívala vždy když se mi MS nechtěla spustit.V těhotenství byla bazální teplota 37,1 a více, teď 36,7-36,8. Styk proběhl před 14 dny, ale chráněný a přerušovaný, takže možnost těhotenství je, myslím, hodně malá. Děkuji za rady

@follynka oni vám nedělají kontrolní odběr krve ? Mne dělali každý třetí den po ZT
@follynka oni vám nedělají kontrolní odběr krve ? Mne dělali každý třetí den po ZT
@vlasta1981 Odběr ne,pouze sono.
@vlasta1981 Odběr ne,pouze sono.
@follynka to je divné . Mne hnali pořád na krev a hlídali klesající HCG . No asi bych si zašla sama pro mou jistotu. Každé tělo je jiné a každá jsme originál já po ZT měla má asi za týden a za 4 týdny pozitivní tt

Jedná se o zbytkové hcg. Mě se drželo 3-4 týdny. Ms jsem dostala cca 6-7 týden po potratu. Chce to dát tělu čas který potřebuje 🙏