icon

Mohu být těhotná i přes krátký cyklus?

anonym1005
10. lis 2025

Dobrý den. Nejsem snažilka ani nelovim duchy. Mam celkem nepravidelnou ms a krátký cyklus. Test jsem si udělala spíš z důvodů, že na sobě cítím změny. Přes Ms mě klasický bolí prsa a břicho až do kříže. Teď mam prsa spíš plnější, jakoby přes den Brno, od soboty cítím pnutí v podbřišku a občas bolest na pravé nebo levé straně, která během pár sekund max minut odezní. Také neustálý pocit prázdného žaludku. Ovulace měla být 31. Října ale s jistotou to nevím. V té době také proběhl nechráněný sex s přítelem. (Ano, oba dva víme, že to riziko otěhotnění tam je i když si dáváme "pozor"). Druha čárka se objevila 5 minut od udělání testu (dřív jsem nekoukala takže je možné, že se objevila dřív). Vidíte tam něco? V reálu šla čárka vidět lépe.

Mohu být těhotná i přes krátký cyklus?Mohu být těhotná i přes krátký cyklus?Mohu být těhotná i přes krátký cyklus?
Strana
z2
ratatouli
11. lis 2025
@anonym_708dfd

@anonym_e0aa91 Nevydržela jsem a testovala aj dnes odpoledne. 😅 Tam kde jsou dva testy nahoře včerejší, spodní z dneška.

@anonym_708dfd za mě to je sotva viditelné 🫣 kolik dní máte do MŠ?

ratatouli
11. lis 2025
@ratatouli

@anonym_708dfd za mě to je sotva viditelné 🫣 kolik dní máte do MŠ?

k_h_t_k_
12. lis 2025
@anonym_708dfd

@anonym_e0aa91 Nevydržela jsem a testovala aj dnes odpoledne. 😅 Tam kde jsou dva testy nahoře včerejší, spodní z dneška.

@anonym_708dfd Já tam teda druhou čárku vidím
Zkus testovat pak ob den a jestli bude čárka sílit tak nejspíš budeš těhotná 😊
Taky záleží kolik dní máš do MS

anonym1005
autor
12. lis 2025
@k_h_t_k_

@anonym_708dfd Já tam teda druhou čárku vidím
Zkus testovat pak ob den a jestli bude čárka sílit tak nejspíš budeš těhotná 😊
Taky záleží kolik dní máš do MS

@k_h_t_k_ tenhle je z dnešního rána + porovnání se dvěma předchozími. (Z rána ten úplně spodní z těch 3). Druhá se objevila asi po minutě. S menstruací je to těžký. Mam nepravidelný cyklus. Každopádně dál už testovat nebudu. Zítra mám termín u gynekoložka tak uvidím co mi řekne tam.

k_h_t_k_
12. lis 2025
@anonym1005

@k_h_t_k_ tenhle je z dnešního rána + porovnání se dvěma předchozími. (Z rána ten úplně spodní z těch 3). Druhá se objevila asi po minutě. S menstruací je to těžký. Mam nepravidelný cyklus. Každopádně dál už testovat nebudu. Zítra mám termín u gynekoložka tak uvidím co mi řekne tam.

@anonym1005 Jestli ten úplně nahoře je dnešní tak je tam ta čárka dost vidět 😊 Já ji teda vidím dobře

anonym1005
autor
12. lis 2025
@k_h_t_k_

@anonym1005 Jestli ten úplně nahoře je dnešní tak je tam ta čárka dost vidět 😊 Já ji teda vidím dobře

@k_h_t_k_ ano, ten je dělaný dnes ráno, fotka po cca 5-7 minutách od dělání testu. Ta pod ní focená asi po 2 minutách. 🙂

k_h_t_k_
15. lis 2025
@anonym1005

@k_h_t_k_ ano, ten je dělaný dnes ráno, fotka po cca 5-7 minutách od dělání testu. Ta pod ní focená asi po 2 minutách. 🙂

@anonym1005 Ahoj….Tak co u doktorky ? Říkala si že si objednaná na čtvrtek 😊

Strana
z2