Mohu mít podle teplot ovulaci v den, co ukazuje graf?
Prosím , prosím o Vaše názory 🙂 Děkuji

@dasenka888 poradím Ti jedno...vykašlli se na grafy...spousta žen otěhotní aniž by si to počítala, měřila...a někdy ani nechtějí...ale prostě to přijde, i když řešily a spoléhaly na plodné dny..
podle mě můžeš otěhotnět kdykoliv během cyklu, i během MS....každá to má jinak..
proto si užívej kdy chceš a jak chceš a když nechceš, žádný sex kvůli mimi. Chápu, že chceš dítě, ale nesmí to být za každou cenu. Modli se, aby přišlo ve správný čas, zdravé krásné a tak, aby jste to zvládli a byla to pr vás nejlepší doba....a víc neřeš.
Rozumím Ti, že by jsi už chtěla být těhotná...ale vše má svůj čas.
Nejhorší je, když ženská začne toužit po mimi, pdřídí tomu veškerý sexuální život a ještě si myslí, že manžel/partner to nevidí, že sex je hlavně pro to, aby bylo dítě....není pro chlapa nic horšího než sex z důvodu oplodnění...a spousta žen si myslí, že to onm nevidí, nemyslí si apod.
Takže žádný povinnosti, ale pouze radosti, i kdyby to mělo být pouze jednou za měsíc a ještě klidně při MS..důležité je, že je to pro radost, lásku...vášen....a ne proto, aby bylo miminko....
když tohle uděláš, uvidíš, že přijde....brzy...a ani doma nebudeš mít divné napětí... - manžel se nebude zdržovat mimo domov zbytečně dlouho...žádné přesčasy, práce atd....
tak se drž,. opatruj se....a at mimi přijde ve správný čas..... 😉
Já se moc nevyznám v těch barvičkách pod grafem (hlen, čípek atd.), ale můžu ti říct, že graf na womenzone není příliš kvalitní, ten algoritmus je nastaven velice jednodušše a pokud nemáš skutečně vzorové teploty před a po ovulaci, tak ti můžou vyjít blbosti. Pokud umíš aspoň trochu anglicky, doporučuji graf na fertilityfriend.com. Ale jestli ti to tady ukazuje ovulaci na 5. 8., pokud správně koukám, tak to asi neee 🙂 To vůbec nesedí. Měř dál a uvidí se víc...
Ahojky, chybí ti tam teploty, ale viděla bych to spíše někdě kolem 9-12 DC
@tarra27 U nás je ten sex stále a né jenom kvůli miminku 🙂 Já se spíš bojím, zda to vůbec půjde, začala jsem brát gynex a jeřáb ptačí na srovnání menstruace, abych vůbec nějakou dostala a ejhle ona se dostavila 🙂 Jinak se nesnažíme první měsíc, tak mě zajímala i reakce těla na kapky a celkově na ovulaci apod 🙂 Jinak ten sex probíhá samozřejmě i mimo ovulační dny 🙂 Ale jinak hrozně děkuji za Tvé vyjádření 🙂
@brouzdalka To já mám i na fertility ten mám nainstalovaný v tabletu, ale tam mi ukazuje ovulaci na 3.8 - 7.8 , tak jsem z toho jelen :D
@serenna30 Jojo byli jsme pryč o sobotu a neděli se stanovalo tudíž byli nepříznivé podmínky na měření... Ať už pro nedostatek spánku apod 🙂
@dasenka888 ono je to i pro jiné, co to čtou .-) a jsem ráda, že jsi to vzala v pohodě...já když vidím některé mje kamarádky, tak jejich chlapy lituju 🙂))))
@tarra27 JoJo také to tu občas pročítám, ten můj je v tomhle spíš takovej že chodí a šahá mi na bříško, jestli se už zadařilo a že už chce aby bylo zaděláno :D Já se snažím s tím víc nepočítat než počítat :D
@dasenka888 ono to přijde, neboj 🙂 taky mi občas připadá, že holky tu řeší jen je něco málo jinak než podle tabulky a hned po doktorech....
@tarra27 Ahoj, dovolila bych si ti trochu protiřečit.
O potomka se snažím už 4 roky. První rok jsem neřešila vůbec. Na začátku druhého roku jsem začala chodit k doktorům. Dále jsem byla na jednom IVF, rok jsem brala vitamíny pro plánované těhotenství, skoro tři roky cvičím Mojžíšovou, zkoušela jsem nové koníčky, obrečela čtyři synovce a neteře, probulela několik těhotných svateb, postavila dům, byla na dlooooouhé dovolené s manželem, nestresovala se, stresovala se, nemyslela na to, nutila manžela půl roku jíst každý den ráno vitamíny, tři měsíce jsem ho tahala na spermiogram, půl roku po IVF nedělala vůbec nic (kromě léčení rozhozeného organismu), vyměnila tři zdravotnické zařízení, vyslechla si tisíce rad od lidí, co děti mají i nemají, ukázala své intimní partie více jak deseti doktorům, nechala si odebrat litry krve, modlila se, meditovala, cvičila jógu, léčila astma.
Celou tu dobu jsem nikdy nikdy neměla sex v "plánovaný den" a vždy jen podle chuti. Dokonce se nám jednou nepodařilo mít sex v den, kdy jsem měla ovulaci vyvolanou injekcí...
A abych byla upřímná, ze všeho nejvíc nejvíc nejvíc mě rozčilují lidi, kdo mi říkají, ať se nestresuju nebo ať na to nemyslím. Za a) je to pitomost - ženské tělo je prostě nastaveno tak, že ti to minimálně jednou měsíčně připomene, za b) je to pitomost, protože když někomu řekneš, ať nemyslí na bílého králíka, nemyslí na bílého králíka, nemyslí na bílého králíka.... myslí na bílého králíka, za c) je to blbost, protože prostě JE důležité, jestli v životě budeš mít děti nebo ne a někdy je holt pomoc potřeba.
Cílem mého strašlivě dlouhého monologu je, že pokud si nekdo měří BT, tak mi to vůbec nepřijde jako přehnané řešení celé situace, ať už se snaží jak dlouho chce - je přeci hrozně výhodné znát své vlastní tělo a rozumět mu.
Tak jsem se trochu rozohnila, ačkoli chápu tvůj přístup, že to přijde, až to přijde. Jen po určité době je opravdu hodně těžké se tím řídit. Z mojí zkušenosti je to taky naprosto nepochopitelné a nepředstavitelné pro někoho, kdo to nezažil.
@damae přimluvím se za Tebe tam nahoře .-) a omlouvám se. Víš, ono je spousta holek, co to až moc řeší a přehánějí...na vše hned doktor, léky, pkud neco nejde, hned šup na kliniku a oni to zařídí.....
ale chápu tě. Pokud to trvá dlouho, je jasné, že jsi z toho neštastná...
a neboj, určitě budeš mamina....věřím, že brzy.
@tarra27 Jsi hodná, dík. Svíčky v kostele jsem už taky zapalovala, ale není nad to, když se za tebe přimluví někdo jinej 😀
Já se zas můžu přimluvit za @dasenka888, ta si může vybrat někoho dalšího... To by v tom byl čert, kdyby to za chvíli nevyšlo každé.
Abych se vrátila k tématu - bohužel v tom grafu ovulaci nevidím. Ale je fakt, že na to nejsem odborník a sama jsem začala až tento měsíc... Jak ti ty teploty pokračujou teď? Moje docela nepředvídatelně skáčou mezi 35,87 - 36,30 a kromě chaosu nebyl zaznamenán žádný popsatelný řád. Jsem zvědavá, jestli přijde ovu a jestli jí poznám. Je to děsně napínavé. 😉
@damae Mě to pokračuje takto 🙂. http://m.womenzone.cz/uzivatelka/Dasenka888?c=-...
Jsem na to zvědavá, pozoruji čípek a řekla bych že odpovídá po ovulaci, ale přitom na ni teploty nebyli 🙂 no co bude se čekat dál 🙂 jinak děkuji za přimluvení 🙂)
@dasenka888 Nemas zac. 😉

to se mi nezdá.....,máš nad grafem napsáno,že dle zapsaných hodnot je ovu ..... a nebo je tam,,že dle kalendářové metody vychází ovu na.....,ale dle zapsaných hodnot nelze určit