Motání hlavy na začátku těhotenství
Ahoj holky, měla jste některá z vás, že se vám na začátku těhotenství motala hlava???
Já právě mám virózu, ale nikdy se mi nestalo, že by se mi při ní motala hlava a navíc jsem i od motání hlavy upadla...a o mimi snažíme... tak nevím co to je..
@kopretina2408 nevim, jestli to nazvat primo motanim hlavy, ale vsechna tehotenstvi jsem mela pocit JINEHO stavu, nejistota, divnost, dobre mi proste nebylo. skoncilo to vzdy az porodem... jakoby motani hlavy v pocatecnim stadiu 🙂
Ano, mě se na začátku motala hlava. Jelikož mívám nízký tlak tak jsem to přisuzovala tomu, než jsem přišla na to, že jsem těhotná. Bylo to každopádně o dost častější než normálně. Jo a taky se mi začala spouštět krev z nosu jetšě než jsem zjistila že jsem v tom 🙂 ale tak tohle má každý jinak.
Při prvním těhotenství jsem zvracela 😀 Ale hlava se mi nemotala a teď jsem to trochu přisuzovala té viroze, ale už je mi líp a hlava se motá stále, tak mě napadlo těhotenství 😀 😀
@kopretina2408 no mi se tenkrát tak zamotala hlava, že jsem ani z postele vstát nemohla... tak držím palce, ať valm to výjde🍀
Ahoj, je to nejspíš nízkým tlakem, kafe nepomůže? ;). Jinak příznaky těhotenství to být může stejně jako být nemusí, na to bych se neupínala.
@rickym děkuji, kéž by, už je to třičtvrtě roku co se snažíme a přijde mi to nemožné 😀 uvidíme co se z toho vyvrbí...ale nějak na to nechci myslet...
tohle těhotenství mi dává zabrat, dříve v pohdě a tohle jsem v 11t a motá se mi hlava, že si musím i v krámě rychle sednout abych neupadla, lehnu do postele a jsem jak na kolotoči. Nemůže se ani pro něco sklonit,protože jdu rovnou do kolen. Připadám si jak když mám celodenní kocovinu. Celý den na zvracení.
@majinka1981 no to mě ani nestrašte 😀 já teď docela doufám, že to je opravdu k té viroze 😀 i když při zjištění, že jsem těhu by bylo super.. já teď dva dny nedokážu stát 15 minut na vlastních nohou, jsem jak na kolotoči..
@kopretina2408 no já se třeba bavila pět minut s kamarádkou a stála jsem u toho a pak jsem se sesunula a pozvracela. Taky jsem vůbec nečekala, že by se mi tohle stávalo :D DOufám že to do dvou týdnů přejde. Mám dceru 5 let a musím fungovat :D
Ano, mne se točila také hodně hlava a bývalo mi na omdleni. Ale také mám nízký tlak 😉
Myslím si, že to je moc brzo, abych měla nějaké příznaky, spíš to souvisí s něčím jiným, menzes budu mít až za 15dni, ale člověka to prostě jenom napadne..
@kopretina2408 vím jistě, že jsem takové motání měla ještě než jsem zjistila tehu, už tak po týdnu a určitě to byl kvůli tomu, to člověk vycítí. Držím pěsti 😉
@kopretina2408 mmnt a kdy jsi mela ovulaci, kdyz ms ma byt az za 15 dni? Motani hlavy a dalsi priznaky nejcasteji prichazi kolem terminu ocekavane ms, nevolnosti a podobne az pozdeji. Rekla bych, ze motani v hlave bude tou nemoci,.anebo nizkym tlakem, nebo horcikem, ale tehotenstvim nikoli. Avsak nerikam, ze na konci cyklu misto ms nebude pozitivni test, ale motani hlavy v polovine cyklu s tim urcite nesouvisi.
Též se víc přikláním k té viroze 😉 bylo by to až moc brzy 🙂 to je mi jasný... mě jenom zajímalo jestli se někomu na začátku motala hlava...
@rickym ja to mela presne 5DPO nemohla jsem ani stat, jak jsme se preklapela :D tak me taky napadlo, ze se neco deje :D
V ten moment i manzel rekl udělej si test :D jsi tehotna a ja ne jw moc brzy 5dni po ovulaci :D jo a tehotenstvi to je
@kopretina2408 jj, je to mozny priznak zacatku tehu, nektere zeny i omdlivaji 😉 kazda to ma jinak, nektera bez priznaku a kazde tehu stejne zeny taky casto probiha jinak 😊
Holky test jsem sice ještě nedělala, ale mám to k viroze 🙂 ale i dr řekla ať si test udělám, ale i kdyby byl pozitivní tak by to bylo brzo na to, že by se mi motala hlava..
@kopretina2408 Test jeste nedelej, kdyby byl naznak, ze je pozitivni a prisla by ms v terminu,.nebo kolem terminu, byla bys zbytecne zklamana. Test udelej az po vynechani 😉 drzim pesti
@kopretina2408 motala se mi hlava den po oplozeni cely tyden.. nikdy pred tim ne..v den ocekavane ms jsem mela pozitivni tt. Nekecam

Ano, hlava se mi občas motala - nízký tlak. Nejvíc se mi zamotala hlava týden od oplodnění, to jsem nebyla schopna 3hodiny vstát z postele. Tenkrát jsem si řekla, ze jsem bud těhotná nebo nemocná. Naštěstí to bylo těhotenství.