Možná ovulace dvakrát za měsíc. Jak je to možné?
Ahojky už sme psala ohledně ovulace která byla 8.3. Dneska sem měla menší píchání podbrisku tak sem udělala znovu ovu test a vyšel takto je možné mít ovulaci 2x? Tehotensky test negativni měla bych být 11dpo cyklus mám 28 dní. Poslední ms byla 24.2-29.2. Všem děkuji 🙂 a omlouvám se za blbý dotaz ale sem z toho jelen 😁

@krikinie111 to bude něco jiného cysta možná něco hormonálního kdyby to bylo tt test by neukazoval 👻 x krát po sobě max možná biochemicke
@lencaa11 tak uvidíme na gynekologii mám jít po velikonocich tak počkám nebo mám zkusit ještě test z krve? Dá se někde koupit?
@krikinie111 Těhotenství by ukázal jakýkoliv test, čárka by ale musela sílit, takhle si nemyslím že je to těhotenství, počkala bych a případně kdyby menstruace nic, šla bych na vyvolávačku
@lilian2111 tak mi to nedalo a udělala sem dnes test a carka silnější než včera a jde pěkně vidět už sem nevěřila myslíte že se můžu tiše radovat? A kdy zavolat na gynekologii ? Jít po těch velikonocich nebo později aby šlo něco vidět? Děkuji
@krikinie111 Jo, muzes se tise radovat 😉
Dekuju 😊
@krikinie111 zkusila bych jinou značku, když bude i na jiným testu pak to vypadá dobře 😊
@krikinie111 též bych si to ještě potvrdila jiným testem ☘️☘️☘️
Holky dekuju zkusím 😊
Holky tak i dr max test pozitivní 🙂
@krikinie111 🥳🥳🥳

Holky tak ms stále nikde a na testech slabí duch na mamatestech těch bylo několik i na livsane je možné že hcg pomalu stoupá? Test sem dělala naposledy včera kdy zkusit další? Děkuji