icon

Může být pozitivní Mamatest falešný?

bobinka989
6. zář 2022

Zdravím.

Poprosim o radu. Vcera tj 27dc jsem si delala tt. (Vysel mi viz obrazek) Mamatest delany odpo. Poté jsem zkusila test od Dr. Maxe a na nem bilo. Je mozno nejaka sance ze by to mohlo byt uz konecne vyjit? Test mi nikdy predtim pred ocekavanou ms nikdy nic takoveho neukazal 🙂 dekuji moc za odpovedi 🙂

Může být pozitivní Mamatest falešný?
Strana
z2
gypsi
11. pro 2024

Ahoj holky zítra jdu na krevní test pro určení pohlavy a vvv chci se zeptat máte naka z vás skusenost z tím odběrem krve jestli je to sto procent když určí pohlavy a za jak dlouho mi řeknou výsledek? Jdu na to po prvé a po té krvy mě objednají na screening tak se těším jiank jsem tedka už 3 mesice utíká to hezky děkuji předem za odpověďi 🙂🙂

gypsi
28. pro 2024

Ahoj chtěla bych se zeptat o radu jde mi hlava kolem jestli holčička nebo chlapeček viz foto děkuji za odpovědi

lencaa11
28. pro 2024

@gypsi tyhle testy jsou na prd a hlavně nevíme která barva co značí

gypsi
29. pro 2024

@lencaa11 no mě ta studnice ukazuje kluka hah tak nevím 6 ledna jdu na screening tak sem zvědavá jestli to potvrďi

gypsi
29. pro 2024

Takle ještě posílám foto když už jse ve dostalo do sebe tak sem to porovnala a znači to kluka no udelala sem to po prvé chtěla sem skusit

gypsi
29. pro 2024

@lencaa11 takle no

felis
29. pro 2024

@gypsi ahoj, prijde mi z druhe fotky, že to zmodralo a z první, že je to do růžova 😄 možná je lepší na to koukat (a fotit) v přirozeném světle.

gypsi
29. pro 2024

@felis ahoj ona to byla po prvé taková do fialová ale pak to zmodralo no asi ta fialová jak to nebýhalo hah

gypsi
2. led 2025

Ahoj holky mám otazečku dostala sem tenhle čajik a nevím jestli ho muzu pit teď když sem na konci 3 mesice a tam píšou že doporučuji pit především ve 3 trimestru a já nevím jestli to znamená že muzu nebo Aš ve 3 trimestru 🤔

lencaa11
3. led 2025

@gypsi až ve 3 trimestru skrze maliník ten podporuje porod přípravu na porod tak radši až později od 37 TT cca

gypsi
3. led 2025

@lencaa11 děkuji moc já sem tom maliniku slyšela už předchozím tehotenstvi ale nebyla sem si jista jestli je to ono nebo ne dekuju ještě jednou 😀

gypsi
19. led 2025

Ahoj holky mám takový dotaz měla jste nektera z vás u porodu epidural mám docela obdoby strach malinko z porodu heh a přemýšlím nám tím epiduralem ale nevím jestli je to dobrý nebo ne někdo říká že je to riziko prej když se hnu tam můžu ochrnout já ty bolesti jsou nak tak fajn ale když jsi zapomenu na to když už tlačiš ta bolest bylo by fajn trochu bolest utlumit děkuji za odpovědi předem

modrouckeocko
20. led 2025

@gypsi Ahoj já epidurál měla u prvního ale jen při akutním cisařským řezem. Jinak u dalších porodů jsem epidurál neměla protože se to ani nestihlo :D Ale pokud to jde nebála bych se jít do toho bez epidurálu.

gypsi
20. led 2025

@modrouckeocko já mám tedka naky divný obdoby na miminko se těším protože mám doma už poměrně větší dětičky ale vždy jak přijde večer padne na mě takový uzko na hrudi a myšlenka na porod je to divný rodila jsem 3 krát ale teď mám takový divný strach jak je to po 3 letech nevím jak se toho zbavit 🤔 děkuji moc za radu

modrouckeocko
21. led 2025

@gypsi Je to normální. Já mám doma kluky 15 let, 12let a 10let a pak jsem porodila po 5 letech holku je jí už 5let a občas sem si říkala zda to zvládnu a jaký to asi bude. Ale pak sem si pořád říkala jak bude asi vypadat a že se moc na holčičku těším. A čím méně jsem na to pak myslela tím lepší to vše bylo a nakonec šlo vše pak rychle. Ale zkus myslet opravdu na něco hezkého a ono to určitě přejde. Držím moc palce.

sticker
gypsi
23. led 2025

@modrouckeocko jojo říkám si to také snažím se myslet pozitivně moc dekuju 🙂🙂

modrouckeocko
23. led 2025

@gypsi pozitivní myšlení je nejlepší. Neboj bude to dobré.

gypsi
24. led 2025

@modrouckeocko děkuji

Strana
z2