Může dojít k druhé ovulaci po třech dnech?
Asi blbý dotaz, ale ovulace byla 18.9 a včera 20.9 se opět objevil plodný hlen, když si to vezmu zpětně tak toho 18 byl taky, ale slabší, včera to byl extrém a byla jsem i dost nad.zena....můžu mít ty oválky dvě a nebo toho 18. nebyla? podotýkám jsem 21DC :D ms byla 1.9 - 6.9
@lencaa11 pořád přetrvává hlen a bolí mě břicho, ja myslím, že ještě nebyla ale každou hodinu bude.
@hanulebrabec bolest břicha někdy může bejt od prasklého folikulu kdy se vlije tekutina do břicha tak se může z toho bejt bolest břicha a vajíčko má ještě schopnost 24h na oplodnění ☘️☘️
@lencaa11 tak jsme to ještě dnes pojistili a to jsem to ani neměla v plánu ale to že jsou děti pryc....
@lencaa11 hej mě to došlo až teď já brala penicillin minulý týden tak už chápu proč ta rozhozena ovulace, 😂😂😂
Na angínu...
@hanulebrabec to může bejt příčina posunutí 🙂👍
@lencaa11 takže teď už je to na miminku jesli usoudili že je na čase...., ❤️ test zkusím 1.10 ovulační možná dříve pry to detekuje i ten 😅
Ovulaci Teda beru 22dc
@lencaa11 ahoj je to hypoteticky jsem 7dpo a začaly mi silit ovulacnintesty už včera.... Mohlo by to něco znamenat?
@hanulebrabec možný těhotenství 🤔
@lencaa11 hej to by mě asi mrdlo 🤣 chlap chce zrovna odjet do Švédska za práci
Celé 3 roky nic 😂 ale je fakt že sem teď tuhle ovulku byla dost nadržena a sex byl snad furt
Držím palce 🍀
Já měla úspěšné ovulace 23dc a 29dc, mám tedy cykly nepravidelné a často dost dlouhé, ale ovulace byla potvrzená testy a pak i tím, že jsem byla fakt těhotná 😁 a v obou případech, když jsem zkusila ovulační test na úplném začátku těhotenství, tak sílil a pak byl i krásně pozitivní.
Příští týden bych klidně zkusila těhotenský test, o víkendu si myslím, že to bude jistota, já měla pozitivní pokaždé 12dpo 🙂🍀
@mama_mila já to zkusím ještě zítra a jestli zesílí tak to bude asi fakt tehule ale jako moc ráda bych.... Znovu jsem koukala na ten raní ovulační test má sice do pozitivního ještě ne úplně ale zas mi přijde že už je víc silný jak před MS to jsem mívala spíš jen dusiky
@hanulebrabec vypadá to dobře vyzkoušela bych pak TT 👻 by tam mohl bejt ☘️☘️
@lencaa11 ještě uvidím zítra hlavně ať to sílí a neslabne udělám poslední ovu to bych měla být 8dpo tvl prosím ať to klapne...protože si neumím představit jak by probíhalo snažení s chlapem v zahraničí....ještě že mi vzal 2+1 zdarma ovu testy :D
@lencaa11 ale mám pms 🙄
@hanulebrabec to může bejt znát jak na Ms tak i na těhotenství to je takové to záhadné 🙂🤔
@lencaa11 ty jo takhle blízko jsem nikdy nebyla 😂 já už úplně doufám
@lencaa11 ty jo me dnes bolí šíleně břicho bojíme udělat ovu test mám strach nevím proč že to dostanu
@lencaa11 nebo spíš tak nějak divně jako bych to už měla...
@hanulebrabec takhle to měla teď nedávno znama že měla bolesti jako na Ms a ke těhotná ☘️☘️
@lencaa11 já.to ani nemám jak na MS jde to cítit dole u jizvy víc a když odpočívám není to tam intenzivní
@lencaa11 tak ovu test slavné tak asi zas nic
@hanulebrabec tak ještě není nic stracene ovu test není ukazatel TT počkala bych na datum Ms a uvidíte co TT ukáze ☘️☘️
@lencaa11 hm já už tomu naději nedávám moc se s e proto nadchla
@hanulebrabec tak to je zas hezké ale nesmí clovek tolik negativní myšlenky mít ať si miminko najde k vám cestičku 💜☘️☘️
@lencaa11 no to jo ale když už čekáš 3 roky je to na. Nic
Držím moc palce, kolik máš dpo?

@hanulebrabec tak už to vypadá že už je po ovu 👍