Může ovu test ukázat těhotenství?
Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal
@gabrielka_h doufat 🙂 neboj se, já si dělala ovu testy 8 měsíců a nikdy nebyl pozitivní! ani doktor mi ovulaci nikdy nepotvrdil a vyšlo to <3 jakmile jsem se smířila s tím, že v 25 letech nemůžu mít sama děti..a hup, můžu..hlava je svině
@luska__ Doufám 🙂 Já si myslím že byla i asi podle hlenu(pokud to byl on 😀) tak snad doufám, že to vyjde 🙂
@gabrielka_h držím palce!! dejte vědět, jak jste dopadla.. kolik jste dpo?
@luska__ pokud proběhla ten 17DC tak by to dneska bylo teprve druhý den takže ještě je dost času než budu vědět, jak to dopadlo 🙂
@gabrielka_h ano, kdyz uz jsem byla tehotna a nevedela o tom, ovu test ukazal //
@kristynatita tak to je pecka 🙂
@gabrielka_h
ja bych se, vzhledem k nepresnosti a skoro nempznosti pravdive detekovat ovu, priste uz na testovani vykaslala...
@kristynatita zkoušela jsem to poprvé, chtěla jsem to prostě vyzkoušet 😉
Holky tak zase nic 😢 dneska ta potvora dorazila ☹ už jsem z toho zoufalá...
@gabrielka_h To mě mrzí 😧
Ahoj holky, nevím co si mám o svém těle myslet, tak se zkusím zeptat, zda jste některá neřešila něco podobného. Od porodu na sobě poznám, kdy probíhá ovulace /13-14 den cyklu bolest až křeče v podbřišku, vše do 2 dnů ustoupí/. Stejné znaky vč výtoku probíhaly i tento cyklus 13. den. Následovalo ticho po pěšině a nyní mám pár dní bolest v podbřišku, stejnou jako při ovulaci. O těhotenství se dle mého nejedná, jediný nechráněný styk byl 5 dní před ovulací. Na gynekologii jsem objednaná až za 2 týdny, ale zajímá mě, zda je možné, že by probíhala i druhá ovulace kolem 20. dne cyklu. Odpoledne jsem si koupila ovulační test, který dle návodu vyšel negativně, ale i přes to mě zarazil jeho výsledek. Děkuji za postřehy nebo zkušenosti.
Ahoj holky, tak jsem zkoušela ještě testovat, zda přijde druhá ovulace. Testy se mi zdají být stejný, tak teď přemýšlím, zda bych mohla mít zvýšenou hladinu LH hormonu. Na testu je napsaná citlivost 20. V odborných článcích jsem se dočetla, že normální hladina před MS je do 17. Nevíte, zda u 20 testu musí být čárka stejná jako kontrolní, aby to značilo 20 jednotek v moči? Nebo se slabá čárka ukazuje už od 20 jednotek?
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně 🙂 Poradíte mi některá, prosím?
no muže.. ja ho omylem zamenila s tehotenským a mel pravdu dva dny na to to ukazal i tehotenský..
Jdu se podelit s vysledkem az bude nektera tapat stejne jako ja. Na doporuceni jsem si udelala 10 DPO clear blue, ktery vysel pozitivne. Dnes je 14 DPO, kdy pravidelne dostavam ms. Rano jsem si delala normalni tt a vysel negativne. Odpoledne chvilku bolest v podbrisku a svetle ruzovy vytok. Dala jsem si tampon s tim, ze se to rozjede. Zatim nic, ale podbrisek poboliva, tak ocekavam prichod v noci. Mam zvysenou teplotu, tak opozdeni pricitam prichazejici viroze.
@akcinorev7 : neni to pepino? Pokud ano, tak bych se noc netesila. Me takhle ukazoval i kdyz jsem nebyla 🙂
Repsektive i kdyz jsem nebyla ani tehotna a ani nemela ovulaci

@luska__ mám to stejně tak nevím co si o tom myslet ☹