icon

Může ovu test ukázat těhotenství?

lusiana125
9. bře 2015

Ahoj holky, chci se poradit vím stoprocentně, že jsem ovulaci už měla..mam to potvrzené od gynekolozky..dneska 2 dny před menstruací mi ovulační test ukázal 2 čárky a bazalní teplota byla 37. Je možné, že jsem těhotná? S Manželem se snažíme od září 2014. Máte někdo takové zkušenosti? Bohužel se pro tehu test do lékárny nedostanu. A myslím, si že by to 2 dny před ms ještě neukázal

gabrielka_h
1. čer 2017

@luska__ mám to stejně tak nevím co si o tom myslet ☹

luska__
1. čer 2017

@gabrielka_h doufat 🙂 neboj se, já si dělala ovu testy 8 měsíců a nikdy nebyl pozitivní! ani doktor mi ovulaci nikdy nepotvrdil a vyšlo to <3 jakmile jsem se smířila s tím, že v 25 letech nemůžu mít sama děti..a hup, můžu..hlava je svině

gabrielka_h
1. čer 2017

@luska__ Doufám 🙂 Já si myslím že byla i asi podle hlenu(pokud to byl on 😀) tak snad doufám, že to vyjde 🙂

luska__
1. čer 2017

@gabrielka_h držím palce!! dejte vědět, jak jste dopadla.. kolik jste dpo?

gabrielka_h
1. čer 2017

@luska__ pokud proběhla ten 17DC tak by to dneska bylo teprve druhý den takže ještě je dost času než budu vědět, jak to dopadlo 🙂

kristynatita
1. čer 2017

@gabrielka_h ano, kdyz uz jsem byla tehotna a nevedela o tom, ovu test ukazal //

gabrielka_h
1. čer 2017

@kristynatita tak to je pecka 🙂

kristynatita
1. čer 2017

@gabrielka_h
ja bych se, vzhledem k nepresnosti a skoro nempznosti pravdive detekovat ovu, priste uz na testovani vykaslala...

gabrielka_h
2. čer 2017

@kristynatita zkoušela jsem to poprvé, chtěla jsem to prostě vyzkoušet 😉

renkre
6. čer 2017

Dobrý den, chci se zeptat je toto pozitivní ovulační test?

renca1978
6. čer 2017

@renkre Ja bych rekla ze Ano...

gabrielka_h
15. čer 2017

Holky tak zase nic 😢 dneska ta potvora dorazila ☹ už jsem z toho zoufalá...

masotri
15. čer 2017

@gabrielka_h To mě mrzí 😧

akcinorev7
19. čer 2017

Ahoj holky, nevím co si mám o svém těle myslet, tak se zkusím zeptat, zda jste některá neřešila něco podobného. Od porodu na sobě poznám, kdy probíhá ovulace /13-14 den cyklu bolest až křeče v podbřišku, vše do 2 dnů ustoupí/. Stejné znaky vč výtoku probíhaly i tento cyklus 13. den. Následovalo ticho po pěšině a nyní mám pár dní bolest v podbřišku, stejnou jako při ovulaci. O těhotenství se dle mého nejedná, jediný nechráněný styk byl 5 dní před ovulací. Na gynekologii jsem objednaná až za 2 týdny, ale zajímá mě, zda je možné, že by probíhala i druhá ovulace kolem 20. dne cyklu. Odpoledne jsem si koupila ovulační test, který dle návodu vyšel negativně, ale i přes to mě zarazil jeho výsledek. Děkuji za postřehy nebo zkušenosti.

akcinorev7
21. čer 2017

Ahoj holky, tak jsem zkoušela ještě testovat, zda přijde druhá ovulace. Testy se mi zdají být stejný, tak teď přemýšlím, zda bych mohla mít zvýšenou hladinu LH hormonu. Na testu je napsaná citlivost 20. V odborných článcích jsem se dočetla, že normální hladina před MS je do 17. Nevíte, zda u 20 testu musí být čárka stejná jako kontrolní, aby to značilo 20 jednotek v moči? Nebo se slabá čárka ukazuje už od 20 jednotek?
Doufám, že jsem to napsala srozumitelně 🙂 Poradíte mi některá, prosím?

klaraslavickova
21. čer 2017

no muže.. ja ho omylem zamenila s tehotenským a mel pravdu dva dny na to to ukazal i tehotenský..

renca1978
23. čer 2017

Ahoj holky.Snazime se o mimco 3 roky.Meskam 3 dny.Posilam foto.Nahore ovulacni dole TT.Co myslite?

masotri
23. čer 2017

@renca1978 tak myslím že jsi těhotná 😁co jiného?? Gratuluji

renca1978
23. čer 2017

@masotri dekuji...Akorat tomu nemuzu po tech letech snazeni uverit.

akcinorev7
26. čer 2017

Jdu se podelit s vysledkem az bude nektera tapat stejne jako ja. Na doporuceni jsem si udelala 10 DPO clear blue, ktery vysel pozitivne. Dnes je 14 DPO, kdy pravidelne dostavam ms. Rano jsem si delala normalni tt a vysel negativne. Odpoledne chvilku bolest v podbrisku a svetle ruzovy vytok. Dala jsem si tampon s tim, ze se to rozjede. Zatim nic, ale podbrisek poboliva, tak ocekavam prichod v noci. Mam zvysenou teplotu, tak opozdeni pricitam prichazejici viroze.

dyslovka
2. črc 2017

@akcinorev7 : neni to pepino? Pokud ano, tak bych se noc netesila. Me takhle ukazoval i kdyz jsem nebyla 🙂

dyslovka
2. črc 2017

Repsektive i kdyz jsem nebyla ani tehotna a ani nemela ovulaci

slak
2. črc 2017

Pěkný večer, holky. Můžu Vás poprosit o názor? Co říkáte na mé ovu testy? Horní 8dpo, spodní teď 11dpo. Moc děkuji. 🙂

masotri
2. črc 2017

@slak já říkám že bych zítra ráno zkusila TT 😀😀

slak
2. črc 2017

@masotri Děkuji. 🙂 Asi zkusím i pro jistotu, protože dělám v riziku, kde těhulky pracovat nemůžou. Ten dnešní ovu ještě není pořádně zaschlý, tak čekám, že zesvětlá, ale kéééééééééž by to klaplo!

masotri
2. črc 2017

@slak držím pěsti ✊

slak
2. črc 2017

@masotri Děkuju! 🙂

renca1978
3. črc 2017

@slak Ja jsem mela takovy ovu testy kazdej mesic a tehotna jsem nikdy nebyla☹Kazdopadne at to neni tvuj pripad a preji hodne stesti at to klapne😉

masotri
3. črc 2017

@slak tak jak? 😀

slak
3. črc 2017

@renca1978
@masotri Holky, asi z toho opravdu nic nebude. Tt jsem nezkousela,bt dnes byla 36,6. Coz je i na me nizko. :(

Strana