Může ovulační test ukázat těhotenství?
Ahoj holky chci se zeptat jestli muze ovulacni test ukazat tehotenstvi.dekuji
Mě také ukázal,dříve než těhotenský.
@bernicka a jak to vypadalo? A jak to možné, když každý je zaměřený na jiný hormon?
Takze to mozne je tak uvidim jak koupim tt
@makronka222 Mylis se. Ovulacni test muze opravdu zachytit i tehotenstvi. LH a hCG jsou hormony ze stejne skupiny (zjednodusene receno). Ovulacni test po kontaktu s hCG v moci vykazuje stejnou pozitivitu jako po kontaktu s vysokou hladinou LH v moci. Testovaci carka byva v techto pripadech stejne intenzivni ci jeste intenzivnejsi nez carka kontrolni. Tehotensky test muze byt jeste negativni a ovulacni sviti do dali.
Mi zatim ovulacni testy nesviti mam slabe carky ale vyzkousim tt
@zuzibuzi slaba carka je na testu vetsinou cely cyklus, takze to urcite neni smeroplatne 🙂 Testuj tt, ne ovulacnim. A pickej na zpozdeni menstruace. Hodne stesti.
To se tu řešilo docela obšírně už dřív. Já si při druhém těhotenství dělala oba testy souběžně a ovulační to ukázal dřív. Ale nespoléhala bych se jen na něj.
@slunecnice358 normálně byl test slabě pozitivní a čárka obden sílila,tak jsem zkusila těhotenský a tam byl duch. Ovulační ukazoval vždy čárku silnější,než těhotenský. Ale myslím,že u každé to může být jinak. Některá třeba nemá ani ducha a je těhotná.
@makronka222 není to pravda.... mě ovulační testy většinou neukázaly nic,anebo jen slabou čárku a v těhotenství jsem to schválně skusila a ukázaly zřetelně dvě čárky.
Take jsem zkousela tady pro holky,kdyz jsem byla tehotna a kdyz byly uz jasne // na tt byly i jasne // na ovulacnim testu.
ahoj,chci se zeptat.je možné když tento měsíc sem neměla ovulaci,že můžu být těhotná?ms mám mít až 23.11 a tt mi ukazeje že je negativní,ale ovu test mi ukazuje silnější dvě čárky.
@tlena mohla ovu teprve být a tim se ti posune i ms.Ovu testy jsem dělala 7 let.A pravidelně jswm ovu neměla.Jednou třeba 15dc pak zase 20dc a jednou dokonce až 25dc.
nikynikol25 byla sem i u gynekoložky a ta mi řekla že ovu sem neměla a nemám.tak sem z toho taková zmatena

Meri uplne neco jinyho, ne? Testy na drogy nebo na bilkovinu v moci ti taky neukazou tehotenstvi... asi takhle