Může se zvýšit BT, i když nejde o těhotenství? Nebo jde o jiný zdravotní problém?
Dnes by som mala byt 12-13 DPO. Vcera mi vysiel na teste pidi duch (vid foto), dnes rano bol test biely,no napriek tomu sa teplota dnes rano zvysila. Merala som pritom asi o hodinu skor ako inokedy. Priznaky MS ani tehu nemam. Len ma sem-tam slabo pichne v podbrusku. Moja otazka je ci sa takto moze zvysit teplota,ked v ten den je test (robila som dnes dve rozne znacky) negativny? Alebo moze ist o nejaky iny problem napr.cystu?Dnes je to 3 den ,co MS meska.

krivka je hezka ale na testu neni duch ale ryska jak vysita,udelej novy test
@terka80 robila som vcera asi tri testy,kazdy inej znacky a na vsetkych bola uplne slabunka ciarka alebo mozno ryska. Neviem. Dnes su testy biele.
@gbp Uvidim ako sa zajtra teplota vyvinie. A nemoze to ist hore aj z nieco ineho ako tehu? Ked dnes su testy biele?
to asi muze, treba viroza... treba zitra klesne. treba dnes jen vykyv...ja bych nad tom asi zbytecne nedumala a jestli ti projde zitra test brzy, tak udelej treba pozdeji. ale asi zbytecny premyslet. tohle nevymyslis.
http://merenibt.xf.cz/index2.html Co ovlivnuje BT?
@gbp Citala som rozne clanky o tom. Ale nepride mi,ze by som bola nejako chora ani lieky neuzivam. Neviem,mozno blby spanok. Vstavala som dnes skor a prehadzovala sa vecer v posteli. Uvidim rano ako to dopadne.
tady uz to to neni ryska ale duch,leky nenasazuj a vyckej jeste dva tri dny
Na tom posledním dle mě je mikro duch
Vidím krásného ducha, který by mohl sílit, teploty vypadají těhotenský, a HCG by mohlo růst, takže léky nenasazuj.
@terka80 @balogis @vendelinka08 Dakujem za reakcie. Dnes rano uz teplota vyrazne klesla a na teste uz nebol ani duch.
Tak příště to vyjde 😉
Tak to bohužel asi tentokrát nevyšlo, nesmutni, další měsíc je další šance....

tak to bych test zitra zopakovala 👍 ta krivka je dobra.