Může tlak na pravé straně znamenat mimoděložní těhotenství?
Před několika lety jsem měla mimodelozni, vzali mi vejcovod, pak bylo několik samovolnému potratů, tak už sem se na to vypadla. No a včera byl 4 den meskani, tak jsem si udělala test. Bolelo mě v podbřišku tak jak kdyby přicházela MS, ale nic. Teď mám jen tlak na pravé straně kde vejcovod ještě mám, tak se bojím zase toho mimo. I když předtím jsem měla slabší čárky. Teď je mám takové.

@pupisek262014 tohle nebude mimo krasne carky...taky jsem po mimodeloznim a po nem se mi narodily dve deti a ted cekam dalsi , 😉
@4formy je to je krásný, moc gratuluji
@pupisek262014 moc dekuji 🍀
@pupisek262014 Nech se zkontrolovat na gyndě, ale nestresovala bych se...Já taky měla mimoděložní, pak na začátku zdravého těhu mě bolelo břicho jak u ms, později mě furt tlačilo taky na pravý straně (tam kde jsem už vejcovod neměla). A mám z toho zdravou tříletou princeznu 😊
@klokanka31 já mám právě ten tlak na té straně kde ten vejcovod mám, ale tak doufám že to bude v pohodě 🙏 teď sem si dělala ještě tento test, ale furt to nic neznamená to jsem měla i předtím, ale děkuji holky za podporu 😘
Když jsem měla mimoděložní, tak jsem měla čárky hodně slabé, když to bylo v pořádku tak takovéhle. Určitě bych zavolala na gyndu, aby vás objednali co nejdřív to půjde. Moc držím palce 🙏🏼
@luciejonsztova já právě taky je měla poprvé slabé a nesilely, ale pořád mě děsí ten tlak na té právě straně
@pupisek262014 Co si pamatuju, tak u správného těhotenství mě břicho bolelo taky, ale hrozně málo. Tak jako, že mi to nepřekáželo, spíš přesně takový tlak. U mimoděložního mě břicho bolelo víc.

@pupisek262014 zavolala bych k lékaři a domluvila se na nějaké kontrole a uvidíte ono to vše může bejt od toho jak se děloha připravuje atd ...