icon

Může to být těhotenství?

prazanda25
1. lis 2018

Zdravím, s manželem se od února snažíme o miminko, od dubna mi doktorka nasadila gynprodyl na úpravu cyklu a na podporu těhotenství. Cykly se moc nesrovnaly..momentálně očekávám menstruaci která už měla přijít, ale zatím nic. Už cca týden mě sem tam poboliva bricho. O víkendu jsem se dokonce probudila s tím že už mám menstruaci ,ale nic. Pa v sobotu jsem měla vždy bolest břicha silnou jako pri ms ,ale trvala třeba jen dvě minuty..nevíte někdo co to může být ? Chci počkat do víkendu a udělám si test.Jen mě zajímá jestli nemáte někdo stejně zkušenosti.

lnk84
1. lis 2018

Může to být reakce na Gynprodyl..Nebo rané těhotenství - mě teď na začátku těhotenství tak bolelo břicho, že jsem si dva týdny po vynechání MS stále myslela, že mám jen zpoždění a že to každým dnem musím dostat. Test jsem si koupila až když mi začalo být špatně od žaludku..

prazanda25
autor
1. lis 2018

@lnk84 tak to gratuluji 🙂 no s tím testem čekám ..uz jsem si jich udělala tolik, že do dalšího se mi nechce, většinou když jsem si ho udělala tak ještě ten den nebo druhý den přišla ms i když měla zpoždění.. tak uvidím jestli přijde nebo ne .

madentka
1. lis 2018

Ahoj 🙂 a víš kdy jsi měla ovulaci? Poznáš to?

sticker
papaja90
1. lis 2018

Taky mě na začátku těhotenství bolelo bricho jako na ms, kolikrat sem sla na wc, ze uz to muselo přijít a nakonec nepřišlo 😉😉😉

prazanda25
autor
2. lis 2018

@madentka to bohužel nevím.. s těma práškama se mi změnilo vše 😃 boleji mě někdy třísla hodně před ms, nebo práva či levá strana podbřišku a vše takové divne ..to jsem nikdy neměla 🙂 ale to už je od června, tak možná když mě bolí jedna z těch stran tak je to ovulace ? Nevím..tento měsíc chci zkusit ovu testy. Hlavně jsem se dočetla,ze se má gynprodyl nasadit po prokázané ovulaci,ale doktorka mi řekla ať ho beru prostě od 17cteho dne cyklu 10 dní. Tak mě i už napadlo jestli mám ovulaci později tak ji prášky potlačí..tento měsíc jdu k Mudr tak se jí na vše musím zeptat..hlavně jelikož mi prášky cyklus moc nesrovnaly tak mi bude chtít dát jiné a já vaham jestli nemám odmítnout a na prášky se vybodnout úplně ..

prazanda25
autor
2. lis 2018

@papaja90 tak přesně takhle taky chodím na WC s tím že už jsem to určitě dostala :D ale spíš radši počítám s tím že to ještě přijde..i když tajně doufám 😊

prazanda25
autor
3. lis 2018

Tak už mám jasnou odpověď :D nemůžu tomu uvěřit !! Vůbec jsem nepočítala s pozitivním výsledkem :D Klepou se mi ruce a samozřejmě jsem to ořvala 😁

moly001
3. lis 2018

@prazanda25 to je krásná silná čárka! Gratuluji a držím pěsti ať je vše dobre!

prazanda25
autor
3. lis 2018

@moly001 moc děkuji 😊

papaja90
3. lis 2018

@prazanda25 no přece jen, tak gratuluju 😉👍

prazanda25
autor
3. lis 2018

@papaja90 Děkuji, vůbec mi to nedochází 😁🙈

lnk84