Může zvýšené hCG znamenat gestační trofoblastickou nemoc?
Ahoj, chtela bych se zeptat mam 2 mesice po revizi. Mam potvrzené zbytky v děloze pravděpodobně placentu. Po třech týdnech jsem mela hcg 106 a dalších 3 týdnech 158. Doktorka z toho nedělá vedu prej pokud nejde o tisíce nebudeme to řešit. Ale me uz par dni je na omdleni, mam nechuť k jídlu a zvracim. Porad spim jsem nepoužitelná. Bojim se, abych neskončila s touto diagnózou nebo možná už ji mam. Kdyz hcg stoji nebo roste. Ale znepokojuje me pokud nejde o tisíce neresme to. Uz jsem mela ms ale zbytky stale zůstali a pry pockame do dalsi ms ta treba pomuze. Mela jsem plno hormonu, injekce ale nic nepomohlo. Dekuji za odpoved
Já bych s tím šla znovu za gynekoložkou, plus jí řekla ty příznaky, co mám. Pokud by nad tím mávla rukou, řekla bych, že chci zprávu z dnešního ošetření a asi s tím šla do nemocnice, nebo to možná ještě předtím konzultovala se svým praktikem, jestli to může být od hcg, nebo to může být náhodná viróza.
Pokud by mi v nemocnici řekli, že ten můj stav vyžaduje lékařské ošetření, tak bych si určitě hledala novou gynekoložku, protože tahle neřešila můj zdravotní stav.
@levandule_k no dnes sem byla na odběrech a znovu zvýšené hcg. Takze zítra jdu pro zprávu na gyn a posouvám se dál.
@levandule_k no dnes sem byla na odběrech a znovu zvýšené hcg. Takze zítra jdu pro zprávu na gyn a posouvám se dál.
@anueska Držím palce, ať je brzo lépe.
Ahoj prodělala jsem mollu což je trofoblasticka nemoc a me to hned zjistili z revize z výsledku. Myslim si ze kdyby jsi ji měla uz to dávno vis a rekne ti to i doktor.

Já bych s tím šla znovu za gynekoložkou, plus jí řekla ty příznaky, co mám. Pokud by nad tím mávla rukou, řekla bych, že chci zprávu z dnešního ošetření a asi s tím šla do nemocnice, nebo to možná ještě předtím konzultovala se svým praktikem, jestli to může být od hcg, nebo to může být náhodná viróza.
Pokud by mi v nemocnici řekli, že ten můj stav vyžaduje lékařské ošetření, tak bych si určitě hledala novou gynekoložku, protože tahle neřešila můj zdravotní stav.