icon

Můžu otěhotnět 21 dní po menstruaci?

18. dub 2022

Ahoj,mam dotaz,můžu otěhotnět po 21 dnech od menstruace?
Menstruaci mám většinou po 30ti dnech...teď byla naposled 27.3.,muže být teď šance?

lencaa11
18. dub 2022

Můžete do další MS je to možné ...

wladimira
18. dub 2022

Mate-li ms po 30dnech tak to je nepravděpodobné leda ze by jste měla ovulaci pozdě ale to by jste měla velmi krátkou lutealni fazy a vajíčko by se nestihlo zahnízdit a odejde s ms ….

leniczka23
18. dub 2022

Je to tak jak je už psáno, ta pravděpodobnost je malá, vůbec pokud máš pravidelnou MS. Tzn, že ovulace bude někdy kolem 15. Dne po ní už se otěhotnět nedá. Ale samozřejmě tělo není stroj a ta šance tam je vždycky když se souloží.

majena39
18. dub 2022

U nas to zrovna dopadlo. V naprosto pravidelném cyklu 30 dnu jsem otěhotněla až cca 24-25den. Zrovna jsem ten měsíc byla nachcipana a ovulace dorazila dyl. Takže jsem pak i při zpoždění ms týden měla negativní test a ted jsem v 11tt. Takže šance je, ale musí se opozdit ta ovulace. Bez toho to nepůjde 🙂

inssomnia
18. dub 2022

Já jsem měla ovulaci při 30denním cyklu 18-20. den (sledováno cca půl roku). Aktuální těhotenství mám z 20. dne cyklu.

autor
19. dub 2022

@inssomnia to snad neee ,u nas byl sex 21 dni od menstruace 😫 tak ja nevim 😞 jeste mam jeden den na postinor ( mam dve deti) a zrovna ted dalsi asi nechci

autor
19. dub 2022

Tak jsem spolkla postinor a cca do 20min jsem zjistila ze zacina mences....🙈 mam to vyzvracet?

inssomnia
19. dub 2022

Já s tím vůbec nemám zkušenosti :/ víc času jsem strávila přemýšlením, jak otěhotnět, než naopak :( takže jsem ti nechtěně přidělala nervy.

lencaa11
19. dub 2022

Teď už bych to neřešila a nechala to na Ms vše odejde sní

autor
19. dub 2022

@inssomnia já vím,neni to správné...ale dvě děti máme ,neříkám že bych nechtěla další,ale nastoupila jsem do práce a asi si chci dát oddech,jen polovička měla jiný názor a stalo se...

inssomnia
20. dub 2022

Já tě v žádném případě nesoudím. Jen mám plnou hlavu těhotnění a vůbec mi nedošlo, že řešíš úplný opak :( Každopádně je skvělé, že to dopadlo tak, jak teď potřebuješ.