Můžu otěhotnět 21 dní po menstruaci?
Ahoj,mam dotaz,můžu otěhotnět po 21 dnech od menstruace?
Menstruaci mám většinou po 30ti dnech...teď byla naposled 27.3.,muže být teď šance?
Mate-li ms po 30dnech tak to je nepravděpodobné leda ze by jste měla ovulaci pozdě ale to by jste měla velmi krátkou lutealni fazy a vajíčko by se nestihlo zahnízdit a odejde s ms ….
Je to tak jak je už psáno, ta pravděpodobnost je malá, vůbec pokud máš pravidelnou MS. Tzn, že ovulace bude někdy kolem 15. Dne po ní už se otěhotnět nedá. Ale samozřejmě tělo není stroj a ta šance tam je vždycky když se souloží.
U nas to zrovna dopadlo. V naprosto pravidelném cyklu 30 dnu jsem otěhotněla až cca 24-25den. Zrovna jsem ten měsíc byla nachcipana a ovulace dorazila dyl. Takže jsem pak i při zpoždění ms týden měla negativní test a ted jsem v 11tt. Takže šance je, ale musí se opozdit ta ovulace. Bez toho to nepůjde 🙂
Já jsem měla ovulaci při 30denním cyklu 18-20. den (sledováno cca půl roku). Aktuální těhotenství mám z 20. dne cyklu.
@inssomnia to snad neee ,u nas byl sex 21 dni od menstruace 😫 tak ja nevim 😞 jeste mam jeden den na postinor ( mam dve deti) a zrovna ted dalsi asi nechci
Tak jsem spolkla postinor a cca do 20min jsem zjistila ze zacina mences....🙈 mam to vyzvracet?
Já s tím vůbec nemám zkušenosti :/ víc času jsem strávila přemýšlením, jak otěhotnět, než naopak :( takže jsem ti nechtěně přidělala nervy.
Teď už bych to neřešila a nechala to na Ms vše odejde sní
@inssomnia já vím,neni to správné...ale dvě děti máme ,neříkám že bych nechtěla další,ale nastoupila jsem do práce a asi si chci dát oddech,jen polovička měla jiný názor a stalo se...
Já tě v žádném případě nesoudím. Jen mám plnou hlavu těhotnění a vůbec mi nedošlo, že řešíš úplný opak :( Každopádně je skvělé, že to dopadlo tak, jak teď potřebuješ.

Můžete do další MS je to možné ...